Billedramme med killinger

149,00 DKK

Fotoramme til et favorit billede

Sød Ramme til favorit billedet eller det kan være en god gave ide, når der er en god ven der skal forkæles.

 

Billedramme med  killinger

Billedramme og fotoramme med killinger er en super sød fotoramme med 4 frække killinger, der ligger ned på rammens kant. De søde små killinger er smukke i alle detaljer og de er i 3D, hvilket giver et unikt og sødt look. Her er fotorammen til et favorit billede.

Den fine ramme i rustbrune farver er en oplagt gave ide til en der elkser katte. En god værtindegave eller julegaven til en der har alt.

Et fantastisk bud på en flot ramme, der kan tilføje kant til det moderne hjem, der følger tidens trend.

Et absolut must-have, hvis katten skal rammes ind. Det er også en oplagt gaveidé til katteejeren, som mangler den sidste pynteting til hjemmet.

  • 19x4x17cm

Billedrammer med katte er efterhånden blevet ret populært. Tøv ikke hvis denne ramme ikke er noget for dig – måske denne her vil falde i bedre smag.

Interiør fra Happy House

Happy-House er stor leverandør af de diverse fantastiske varer. Vi har et stort udvalg af andre flotte interiørvarer af samme kvalitet. Vi har både figurer, lamper, måtter og andre interessante varer.

Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top. Happy House og deres Interiør er moderne og i flotte design med unikke detaljer.

Der er nogle design der er i den fede HAY stil i den trend der er oppe i tiden. Se blot i vores Interiør. ved at kigg med på vdeoen eller du kan se vores udvalg her.

Vægt 1 kg
Vælg en variant

hvalpe, killinger

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Billedramme med killinger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen