Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Bilsele og Gåsele til kat

99,95 DKK

Klassisk H-sele 

Bilsele og Gåsele katte – Sikker sele i bil eller i haven, bilsele og almindelig sele

 

Beskrivelse

BilSele og Gåsele katte

Bilsele og Gåsele til katte. Med en bil sele fra Karlie i lækker kvalitets nylon og med kraftige spænder med kliklås. Så  kan din kat være tryg i bilen og du kan samtidig bruge selen som gåsele. Det kan være svært at finde den rette gåsele, den har du her.  Denne sele er også fantastisk som gå sele hvor katten ikke kan slippe ud af. Denne kattesele og bil sele er regulerbar og kan bruges som daglig gå sele. Vil du se andre sele i vores udvalg, kan du se flere her.

  • Mål brystmål: line: 1,5 mm  sele: 25-40 cm
  • Slidstærkt og blødt nylon
  • Kan bruges som gå sele
  • Med regulerbar håndtag

Kattesele og hvilken?

En H-sele kan være det bedste når du skal være sikker på din kat ikke kan sno sig ud af selen.  Team Jekas anbefler helt klart ” Tre Ponti med snor er en step in sele ” , den er umulig at komme ud af. Det er  en af vore mest solgte katteseler og den ødelægger ikke pelsen, den genere ikke katten og den er let at holde både ren og pæn.

Kontakt os ved spørgsmål – du må gerne have bryst målet på din kat. Kontakt Team Jekas ved at ringe på en af vore telefoner eller sende en mail Her.  Team Jekas bliver glad hvis du deler dine indkøb med os. Du kan føle os på Instagram @jekashundogkat eller du kan  følge os på Facebook – vi er lige Her.

Yderligere information

Vægt 0.9 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bilsele og Gåsele til kat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0