BIO Anti-Flea Loppehalsbånd

89,95 DKK

BIO Anati-Flea 

Loppehalsbånd Økologisk  mod lopper, lus og flåter

 

BIO Anati-Flea Loppehalsbånd Økologisk

BIO Anati-Flea Økologisk Loppehalsbånd til  hund er  et effektivt insektmiddel – Virker mod parasitter, lopper og flåter

Bio Anti-Flea er den naturlige udskiftning af kemisk virkende. BIO Anati-Flea Halsbånd Økologisk Loppehalsbånd . Forvrænger funktion af nervesystemet hos insekter og forvirrer lugte sensorer. Loppehalsbåndet virker op til max 4 måneder – Biocid er en naturligt produkt baseret på Géreniol, et stof, der forekommer i roser og Pelargoniu og det er et effektivt insektmiddel – Virker mod parasitter, lopper og flåter – biocid er den naturlige udskiftning af kemisk virkende. Det Forvrænger funktion af nervesystemet hos insekter og forvirrer lugte sensorer

OBS vi anbefaler : Bruger du ikke loppehalsbåndet i fuld længde ( 70 cm ) . Kan du let udnytte den overskydende længde.
Klip den overskydende snip af halsbåndet af og kom det ned i posen på din støvsuger eller ned under madrassen på din hundeseng eller hundkurv. Er hunden med ude at køre kan du også lægge et  stykke der og det tager eventuelle lopper.

OBS: Dette er vigtig at husk
At sprøjte omgivelserne fordi 90% af tiden lever lopperne i omgivelserne og kun 10% af tiden er lopperne på dyret
vi anbefaler du  Sprøjter med  det er nemlig ikke et giftigt produkt, men tager alt, lopper, lus, flåter, ringorm, virus og vira. Ved brug af dette produkt til omgivelserne undgår du alt det der er giftigt og slår alt det du ikke vil have ihjel.

Økologiske Loppemidler er til dig, der gerne vil undgå de skrappe loppemidler. I denne kategori finder du, foruden de omtalte midler mod lopper, tægetænger og andre produkter. Disse produkter er essentielle i jagten på fred til din hund. Få bugt med det uønskede loppecirkus med produkter fra denne kategori. Vi hjælper dig gerne på vej mod et loppefrit hjem!

 

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BIO Anti-Flea Loppehalsbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen