BioLop til OmgivelserBioLop til Omgivelser

BioLop til Omgivelser

199,00 DKK

BioLop Til Omgivelserne

Til Loppeangreb, ringorm, svamp, lus, flåter  er desinficerende og stopper vira.

 

BioLop til Omgivelser

BioLop til omgivelserne. BioLop tager lopper, lus, flåter, svamp, ringorm, har dit dyr bidemærker efter et loppe angreb. Så desinficere BioLop og det heler op.

BioLop til Omgivelserne er fantastisk, det fjerner uønskede lopper, lus, flåter, æg, svamp, ringorm sporer. Så her er et produkt uden de uønskede giftstoffer vi ikke kan lide.
Produktet bruges i institutioner, hos dyreværnet, på dyreklinikker fordi det virker, du kan sågar bruge det på køkkenbordet uden der sker noget.

Vores unike produkt fjerner leve vilkårene for lus, lopper, sølvfisk, myrer, fluer , svamp, ringorm, skab ( hvis ikke skab hos heste  er gået ind i hunden er det på overfladen kan det fjernes med BioLop) m. fl.

Hvad fjerner  BioLop omgivelser

  • Fjerner op til 99,999% af alle bakterier
  • Vira, sporer og svamp
  • Samt leve vilkårene for utøj

Bio-Lop til Omgivelser virker både akut og forebyggende, da det lægger sig som en beskyttende hinde hvor det bliver påført. Det differences  og heler de små bid fra loppeangreb.
Indhold: 750 ml

  • Du kan bruge det overalt:
  • Skoler, institutioner, kirker, dyreklinikker, hospitaler, svømmehaller, både, bure, stalde, løbegårde, voliere, you name it. Det er UNIKT!
  • Godkendt af FVST fødevarestyrelsen til brug i Fødevare og foder virksomheder. (Overflader der kan komme i kontakt med fødevare, skal skylles/tørres efter med vand)
  • ?Fødevarestyrelsen (FVST) Jour. Nr:2015-29-7105-0006
  • Nedsætter levevilkårene for: lus, lopper og mider m.m.

På følgende flader: Glas, Murværk, Natursten, Plast, Træ og træer. Alle faste som porøse flader. (der Skal IKKE skylles efter)

 

Vægt 0.45 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BioLop til Omgivelser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen