Blæksprutte Reb

45,00 DKK

Blæksprutte Reb

Blæksprutte Reb – Hundelegetøj når du vil forkæle din hund

 

Blæksprutte Reb  – Hundelegetøj  – Reblegetøj

Blæksprutte reb er et hundelegetøj og reblegetøj til både hvalp og den voksne hund. Det er her hvalpen får dækket dens behov for at bide i ting. Det er med en blæksprutte den voksne hund for lov til at bide, trække og slide for at få fat i rebet. Derfor er reb en af basis tingene når der købes legetøj til hundehvalp og den legesyge hunde.Vil du se vores udvalg i reblegetøj kan du se mere her.

Rebet er formet som en blæksprutte gør den meget mere levende, end et almindeligt reb legetøj.  Et godt stykke legetøj til din hund når du vil forkæle den. Reb er formet som en Blæksprutte med lange arme og knuder. Udstyret med 8 hængende “ben” og knuder i enden Hundelegetøjet Reb Blæksprutte er god til Tygge-, træk- eller ruske- legetøj det hjælper med til at bibeholde et sundt tandpleje.

  • Farver: ass.
  • Ø 7 cm x 44 cm

Aktiveringslegetøj til din hunde

Hvis du ønsker din hund skal aktiveres, kan du også finde forskelligt legetøj, som er beregnet til, at du som ejer kan kaste, og hunden kan løbe efter. Du finder både bolde og aktiverings legetøj som du kan kaste og dermed aktivere din hund til at løbe efter. Måske du endda kan bruge det til at lære din hund at lege ruske og hente leg. Find lige det stykke legetøj,  din hund vil elske i vores unikke og store sortiment.

Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på en af vores telefoner eller på mail her. Du kan følge Team Jekas på Facebook Her Du kan også følge vores event og nyheder på Instagram Her.  Team Jekas bliver glade hvis du vil dele dine indkøb med os ved at  #jekashundogkat på Instagram .

Vægt 0.4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blæksprutte Reb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen