BOBcat-kradsetønde-kradsetårn-sisal-tønde-kradsetræ activecatsBOBcat-kradsetønde-kradsetårn-sisal-tønde-kradsetræ activecats

BobCat Deluxe

2.699,95 DKK2.999,95 DKK

BobCat Deluxe Kradsetønde 

En ekstraordinær god kvalitet. Denne kradsetønde er til den kvalitetsbevidste katteejer, som gerne vil have kvalitet for pengene. Katte møble der  oser af design i ren luksus. her er der ikke er gået på kompromis med materiale valg.

Ryd

BobCat Deluxe Kradsetønde fra ActiveCats

ActiveCat BobCat Deluxe Luksus Kradsetønde  og kradsetræ med liggeplader, din kat vil elske at ligge  og sove i – En super flot kradsetønde – til den kvalitetsbevidste katte ejer, der gerne vil have kvalitet for pengene. Kattemøblet oser af  ren luksus, her er der ikke er gået på kompromis med valget af matialer. Her er der absolut kun naturtræ og lækre materialer med super fine detaljer, der tilsammen – giver et unikt look. Kradsetræ der passer til alle katte racer uanset størrelse.

ActiveCat BobCat Deluxe Luksus Kradsetønde er en dansk producent med mange års erfaring.  Denne kradsetønde er til den kvalitetsbevidste katte ejer, som gerne vil have kvalitet for pengene. Katte møblet oser af ren og skær  luksus, der er ikke gået på kompromis med detaljer og materiale valget .  Den kan fås med korthårplys, som betyder, at den ikke ændre facon eller kvalitet ved vask – men den kan også fås med Nanno, som er vandafvisende. Et perfekt materiale, hvis man har killinger og et uhelde skulle ske.  ActiveCats BobCat Luksus Kradsetønde – det perfekte valg.  Sidst men ikke mindst fås den også i luksusudgaven med læder, som kan bidrage med et unikt udseende til det moderne hjem.

 

ActiveCats BobCat Deluxe Luksus Kradsetønde og Kradsetræ

 • Ø50 cm x 70 cm
 • Betræk i korthårs plys, Nanno ( vand- og smudsafvisende eller i kunst læder.
 • Betræk kan tørres/vaskes af
 • Stærk sisal kradseoverflade.
 • Med 2 etager
 • 2 søjler  40 cm x Ø13 cm
 • 2 skruer + 1 gevind
 • Lavet i sort lakeret Natur træ (Den sorte udgave)
 • Med vendbar pude

OBS her er der kælet for alle detaljer, der er pæne afslutninger og der er forstærkninger på alle afslutninger. ActiceCats når kun det bedste er godt nok!
Har du store katte racer anbefaler vi det går til loftet. Når store katte kommer med stor fart vil det bevæge sig lidt hvis vægten ligger i det yderste af hængehylden.
Ved/ Køb kontakt os og vi hjælper dig

Tekstiler du kan vælge

 •  Korthårs Plys :   Plys: Creme, Grå, Sort ( vaskbar 30 grader)
 •  Nanno:              Lys, Sort, Turkis, Navey Blue, Vinrød  ( Møbel stof smuds- og vandafvisende) vaskbar 30 grader ( billede med sort Nanno er illustration det er antracit sort )
 • Læder:                Lys, Grå, Sort

Team Jekas står som altid klar.

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCat – kig rundt på shoppen og bliv inspireret . Vi ønsker dig god fornøjelse! Har du brug for vejledning kan du kontakte os.  Team Jekas  bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Vægt 25 kg
Stof

Creme Plys, Grå Plys, Sort Plys, Lys Nanno, Sort Nanno, Navey Blue Nanno, Turkis Nanno, Vinrød Nanno, Lys Læder, Grå Læder, Sort Læder

Søjletype

Natur, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BobCat Deluxe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen