Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Bogadent ANTI-PLAQUE Finger

65,00 DKK

.Bogadent ANTI-PLAQUE Finger

Bogadant Anti-Plaq finger forhindre plak i at mineraliser til tandsten og der kan forårsager varig skade på tænderne, bør det fjernes regelmæssigt, helst dagligt.

 

Beskrivelse

Bogadent ANTI-PLAQUE Finger

Bogadent ANTI-PLAQUE Finger. En god og enkel måde at vænne en killing til tandbørstning eller til at få børset tænder på en voksen kat. Der ikke bryder sig om den store tandbørste i munden.  Bogadent Anti-Plaque Finger er belagt med de sølv ikoner  med en anti bakteriel effekt. Vores familie katte har fået det som en del af deres daglige rutine, når der hygges i sofaen eller foran fjernesynet.

Bogadant Anti-Plaq finger  forhindre plak i at mineraliser til tandsten og forårsager varig skade på tænderne.  Det er nødvendigt at det fjernes regelmæssig og helst dagligt. Væn din kat så tidligt som muligt og gerne fra killing af, at du forsigtigt og uden tvang kan komme ind og give en effektiv tand- og mundhygiejne.

Du kan gøre en forskel

Anti-Plaque finger sættes på din pegefinger  og du fastgør den lille løkke om din langefinger, og den holder den på plads. Bogadant Anti-Plaq-finger  forhindre plak i at mineraliser til tandsten og forårsager varig skade på tænderne. Det  bør det fjernes regelmæssigt, helst dagligt. Bogadant anti Plaq finger innovative bogadent® ANTI-PLAQUE FINGER består af intet mindre end,20.000 højkvalitets mikro fibre belagt med sølvioner. Hver eneste  af disse fibre er unik og endvidere indkapslet med et polymerlag. Denne specielle, patenterede sølvionteknologi tillader kontinuerlig frigivelse af aktive sølvioner over en lang periode og udfolder dermed deres anti bakterielle virkning.  Det højteknologiske mikro fiberstof (fremstillet i Tyskland) fjerner plak meget effektivt, tilpasser sig alle fingerstørrelser og er nem at rengøre

Anvendelse:
Væn din kat så tidligt som muligt og gerne fra killing af, at du forsigtigt og uden tvang kan komme ind og give en effektiv tand- og mundhygiejne.
Gør din kat tryg ved tandpleje,  når i hygger i sofaen,  så vil det være forbundet med hygge tid.

  • Du sætter den over pegefingeren og fastgør det med løkken på langefingeren.
  • Påfør Bogadent DENTAL LIPO-GEL på mikro fiber hylstre.
  • Rengør forsigtig kattens tænder og indertentalrum med let pres i mindst tre minutter – på inder- og yderside.
  • Anti bakteriel takket være innovativ sølvionteknologi
  • Kontinuerlig frigivelse af sølvioner ved polymercoating af fibrene
  • Renegørende miskrofiberstruktur til mekanisk fjernelse af plak
  • Passer til alle fingerstørrelser, dimensionalt stabil
  • Vaskbar og genanvendelig
  • Patenteret

Vi anbefaler du køber Bogadent Kattesnack

Forebyg plaq og problemer med tænderne ved en god mundhygiejne så du undgår din kat bliver en del af statistikken ( 85% af katte har tandproblemer inden de fylder 2 år ) Husk det er dit valg – katte kan ikke selv vælge til og fra. Et er sikkert de vil gerne havde Bogarden fra Bogar produkter, der er anbefalet af dyrlæger fordi de virker og endelig noget katte gerne vil spise, der giver en synlig effekt.

Du kan med fordel vælge at give din kat godbidder og derved give en endnu bedre tandpleje og så tager det samtidig den dårlige ånde. Det er et valg du tager at give din kat  tandplejende. Se de muligheder der er    Dentel Fibre sticks og   Plaque stop Chips  og Bogaden Dentel Enzym bare hveranden gang eller en gang imellem.

Team Jekas

Du kan se vores udvalg Her.  Har du spørgsmål til Team Jekas kan du vælge at ringe eller du kan sende en mail Her.  Du kan følge os på Facebook her.  Du kan også vælge at følge os på Instagram Her. Team Jekas vil elske at du deler dine indkøb med os og vores kunder ved at #jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
AntalDB

DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogadent ANTI-PLAQUE Finger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0