Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Bogadent Dental Fibre Sticks

Fra: 32,00 DKK

Sticks – Et sundt valg for sunder tænder

Bogadent  Dentel Fibre Sticks kattesnack der er tandrensende og med en helt særlig formel, modvirker tandsten og plak!

 

 

Ryd

Beskrivelse

Bogadent Dental Fibre Sticks

Bogadent  Dental Fibre Sticks er tandrensende og de modvirker tandsten, plak og dårlig ånde! Vores katte kan ikke vælge selv kattesnack og kattegodbidder. Derfor tag et sundt valg og giv din kat Dentel Fibre sticks kattesnack, hver anden gang du giver en belønning. Vores familie katte elsker disse Fibre Sticks og det gode er det kan ses og den dårlige ånde katte kan have, den er 100 % væk.

Bogadent  Dental Fibre Sticks  tandrensende  er lækre bløde og smagfulde  kattesnack,  med en fantastisk smag af kylling.  Bogadent  kattesnack er et perfekt valg til din kat.  Din kat vil elske disse godbidstænger og har din kat dårlig ånde, så vil den forsvinde i løbet af relativ kort tid, når du giver den Dental Fibre sticks. Vil du gerne se hvor meget katte elsker denne kattesnack så prøv dem, det er noget de kan lide.

Når vi taler om tandpleje til katte, ved alle det er svært at børste tænder på en kat.  Derfor anbefaler vi  Bogadent Dental wather med en smag til at komme i drikke vandet og din kat vil drikke vand med smag og få reduceret plaq og tandsten. Du kan også købe et produkt du kan komme over kattens fuldkost eller vådkost  Bogadent Plaque Stop, Et produkt med smag og drøj i brug!

  • Kattegodbidder Bogadent Dental Enzym Chips Her 
  • Kattegodbidder Bogadent Plaque-STOP chips  her

Team Jekas

 Har du spørgsmål til Team Jekas kan du vælge at ringe til os eller du kan sende en mail til os Her.  Du kan følge os på Facebook her.  Du kan også vælge at følge os på Instagram Her. Team Jekas vil elske at du deler dine indkøb med os og vores kunder ved at @jekashundogkat

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
AntalDB

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogadent Dental Fibre Sticks”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0