Bogadent Dental Fibre Sticks - Dårlig Ånde Går væk
Tilbud!
Bogadent-deal-sticks-med-kyllig-eller-laks-jekashundogkat.dkBogadent-deal-sticks-med-kyllig-eller-laks-jekashundogkat.dk

Bogadent Dental Fibre

32,00 DKK89,00 DKK

Snacks  Sticks – for sunde tænder

Bogadent  Dentel Fibre Sticks kattesnack med lækker kylling og laks, er dental snacks og med en helt særlig formel, der modvirker tandsten og plak! Godt nyt – Har du kat der har dårlig ånde fjerner  Bogaden sticks den.

Ryd
Varenummer (SKU): TU:UBO0773 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Bogadent Dental Fibre Sticks

Bogadent  Dental Fibre Sticks er tandrensende og de modvirker tandsten, plak og dårlig ånde! Vores katte kan ikke vælge selv kattesnack og kattegodbidder. Derfor tag et sundt valg og giv din kat Dentel Fibre sticks kattesnack, hver anden gang du giver en belønning. Vores familie katte elsker disse Fibre Sticks og det gode er det kan ses og den dårlige ånde katte kan have, den er 100 % væk.

Dental Fibre Sticks  tandrensende  er lækre bløde og smagfulde  kattesnack,  med en fantastisk smag af kylling.  Bogadent  kattesnack er et perfekt valg til din kat.  Din kat vil elske disse godbidstænger og har din kat dårlig ånde, så vil den forsvinde i løbet af relativ kort tid, når du giver den Dental Fibre sticks. Vil du gerne se hvor meget katte elsker denne kattesnack så prøv dem, det er noget de kan lide.

Når vi taler om tandpleje til katte, ved alle det er svært at børste tænder på en kat.  Derfor anbefaler vi  Bogadent Dental wather med en smag til at komme i drikke vandet og din kat vil drikke vand med smag og få reduceret plaq og tandsten. Du kan også købe et produkt du kan komme over kattens fuldkost eller vådkost  Bogadent Plaque Stop, Et produkt med smag og drøj i brug!

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

 

Vægt 0.4 kg
Smag

Kylling, Laks

Antal

1 stk, 3 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogadent Dental Fibre”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen