Bogadent Dental Water additive

139,00 DKK

Bogar Dental Water

Bogadent DENTAL WATER ADDITIVE kommer i  drikkevandet og det med med smag. Kate vil gerne drikke det og der modvirker og forebygger plak, tandstens  og det tager den dårlige ånde.

 

Bogadent Dental Water additive

Bogadent DENTAL WATER ADDITIVE er et drikkevands tilskud der er godt mod plak og tandstens forebyggelse. Vil katten drikke det, ja det vil den godt – der er tilsat smag.

Dental wather hæmmer adhæsionen af bakterier til tandoverfladen, har en antibakteriel virkning og reducerer dermed plak og tandsten.

Den innovative XF4-effekt-formel er baseret på et specielt enzymkompleks og 3 yderligere aktive ingredienser (frugtekstrakt CB90MX, klorhexidin og zink).

Du kan se vores udvalg til katte ved at kigge med lige Her. Team jekas kan kun sige et og det er – der har aldrig tidligere været et produkt der virker så godt som dette. Og som katte rent faktisk gerne vil indtage. Bogar bliver anbefalet af dyrlæger på grund af den forebyggende virkning og det at der rent faktisk kan ses resultater på katte, der bruger produkterne.

Anvendelse: 
Ryst godt før brug.
En gang dagligt tilsættes 5 ml koncentrat til drikkevand med målebægeret. Giv frisk drikkevand hver 24 timer.

OBS:
Bogadent® DENTAL WATER ADDITIVE er ikke egnet til drikkevandskidler dermed menes (vandautomater).

  • Indeholder innovative XF4-effekt-formel:
  • Enzymkompleks (GOD, LPO) og frugtekstrakt CB90MX
  • klorhexidin og zink
  • Reducerer adhæsionen af bakterier til tandoverfladen
  • Anti bakteriel, reducerer plak og tandsten

Bogar har lavet en virknings fuld serie

Tandpleje Kat er en absolut nødvendighed! Du må ikke tøve, når det kommer til din kats sundhed – heller ikke når det handler om tænderne! Mange katte oplever tandproblemer allerede inden de fylder 3 år. Du kan med et enkelt valg tage dig af problemerne før de kommer. Vi har samlet det bedste produkt, som vores kunder er blevet anbefalet at købe af dyrlægen. Bogadent er et produkt i en klasse for sig, når det kommer til forebyggelse og udbedring af tandsten, plak og dårlig ånde!

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogadent Dental Water additive”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen