Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Boomer Ball

Fra: 69,00 DKK

Boomer Ball  Hundelegetøj.

Den perfekte bold til hunde, der ødelægger alt deres legetøj. Bolden skal være så stor, at hunden ikke kan tage den i munden, men i stedet skubbe rundt med den med hovedet eller poterne.

 

Ryd

Beskrivelse

Boomer Ball Hundelegetøj – Aktivitetslegetøj

Boomer Ball hundelegetøj et fantastisk aktivitetslegetøj. Det er den perfekte bold til hunde, der ødelægger alt det legetøj de får. Det er vigtigt man køber bolden så stor, at hunden ikke kan tage den i munden, men i stedet skubber rundt med den. Uanset om det er ved brug af hovedet eller med poterne. Boomer Ball kan flyde og er derfor også meget velegnet til leg i vandet. Så vil du have en all around bold, er Boomer Ball en oplagt mulighed du kan undvære.

Boomer er lavet i 100% gift frit materiale

Boomer Ball Hundelegetøj er nødvendigt når det skal være slidstærk hundelegetøj..  En bold med en  glat overflade og der gør hunden ikke kan få fat i den, som hvis det var en almindelig blød.  Her vil den vil rulle videre, når hunden forsøger at fange den glatte bold. Køber du denne bold der ikke kan bides i stykker eller ødelægges! Så har du et hundelegetøj i årene frem over.  Boomer Ball er designet ud fra at hunden ikke skal kunne få fat i den, og ud fra at hunden skal kunne aktivere sig selv rund efter bolden. Hunden kan få bolden rundt med en pote eller med hundens krop når den kaster sig over den i et forsøg på at fange den livlige bold.

Vores Test piloter elsker Bolde

Vores  test piloter Cosmo og IQ  syntes bolden er sjov og løber gerne rundt for at fange den i time vis. rundt med en pote eller med hundens krop når den kaster sig over den i et forsøg på at fange den livlige bold. Vores familie hunde syntes bolden er sjov og løber gerne rundt for at fange den i time vis. Så herfra Team Jekas kan vi varmt anbefale denne bold, hvor hunden er aktiveret og ikke kan tygge eller ødelægge bolden af.

Bemærk Boomer Ball kommer i ass. farver: du kan skrive ønske farve i bemærkning til ordren, vi prøver at efterkomme det så vidt muligt. Farver er Blå og Rød.

  • Størrelser:10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm
  • Boldene ligger i ass. farver

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer @Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
LægdeDB

10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm

Farve

Rød, Blå

FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boomer Ball”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0