Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

23%

BOWL KOBUSHI

Fra: 199,95 DKK Fra: 169,95 DKK

Stilren Foderbar

BOWL KOBUSHI foderbar i den fede HAY stil.  Her er et fodersæt der både er funktionelt, smart og passer ind i den moderne bolig.

 

 

Ryd

Beskrivelse

BOWL KOBUSHI 

BOWL KOBUSHI TWIN  kat giver  mulighed for at stå den kan rigtig når den nyder drikkevand og spiser det daglige foder. Smukt designet hævet foderbar. Ergonomisk udført for at have den optimale position. Her har du en foder- og vandbar der beskytter  både nakke og ryg – Det giver en bedre fordøjelse og dermed en sundere kat. Når du ikke anvender din foderbar kan den let pakkes sammen og sættes ind i et skab.  De fine rustfri skåle kan gå i opvaskemaskinen.

Er du til kvalitet og smart design er dette foderbaren til din hund. Smuk og enkel foderbar og når du får den i hænderne, kan du mærke den gode kvalitet. Dette smarte foderstativ gør det let at servere hundens daglige behov for vand og mad. Her skal den ikke stå og krumme sig sammen, men den kan stå naturligt og spise. Det er sundt og med dette foderstativ der har både foder- og vandskål, her vil  din kat kunne undgå at få ondt i nakke og ryg. Foder- og vanskål sættet indeholder 2 rustfri skåle du let kan rengøre. Stativet rengøre du med en  let  fugtig klud

  • BOWL KOBUSHI TWIN ANTHRAC.-2 X 220 ML
  • BOWL KOBUSHI TWIN ANTHRAC-2 X 380 ML
  • BOWL KOBUSHI TWIN ANTHRAC-2 X 650 ML
  • Farven er antracit / Hvid

I den moderne tid hvor HAY stilen er in er der fokus på at tilbehør til kæledyr kan blive en del af interiøret i boligen. Der med er der en unik stil i boligen og den flotte BeOne Breed Kat foderbar kan passe perfekt i den moderne bolig trend. Er du til design og den fede HAY stil, kan dette være en oplagt mulighed til dig.

Team Jekas

Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her med @jekashundogkat eller du kan følge Team Jekas Her.
Har du spørgsmål til Team jekas kan du ringe eller du kan sende en mail Her.

Yderligere information

Vægt 1 kg
VariantDB

Small, Medium, Large

FarveBD

,

DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BOWL KOBUSHI”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0