Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

15%

Bubble Stream Water Dispenser

351,95 DKK 299,95 DKK

 Vandautomat 

Bubble Stream friskt og rindende vand er den ideelle løsning til vores pels børn. Vand automat indeholder 3 L vand og er med cirkulerende vand. Her er vandautomat med cirkulerende vand.

 

Beskrivelse

Bubble Stream Water dispenser

Bubble Stam Water Dispenser – en vandautomat,   der giver din hund og kat adgang til 3L frisk boblende vand.  Den Bubble stream water dispenser også kaldet en vandautomat er støjsvag .  Motivere din pels ven til at drikke frisk vand.  Giv din pelsven en Bubble stream water dispenser og en vandautomat,  så du giver den adgang til Bubble dispenser.  Bubble Stream Water fontain er med cirkulation i vandet og det øger mængden af oxygen. Der kan købes  nye filtre til Bubble Dispenser, dem kan du finde ved at klikke Her. 

Vandet afkøles gennem cirkulation. Den  transparente skål, gør det virkelig nemt, at holde styr på vandstanden. De gode kulfiltre,  forbedrer vandkvaliteten, er inkluderet. (Inkl. 2 erstatnings filtre). Vil du gerne se andre vandautomater kan de se Deluxe modellen her. Vi har også en model i porcelæn Vitali der er meget lydsvag og en let og enkel  model.

  • Meget lydsvag pumpe.
  • Stærk og stabil.
  • indholder 3L
  • Pumpen, som trækker omkring 0072 kWh / dag / 12V
  • kabellængde 150

Foderskåle og tilbehør

I jagten på et godt katteliv går Jekas forrest. Find det absolut bedste til din kat her. Vi står klar til at rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål eller specifikke ønsker! Se vores udvalg til kat  Her

Team Jekas

Team Jekas anbefaler den praktiske BeOne foderbar der er en del af din boligs interiør. Den er funktionel og praktisk for både hunde og katte samt ejere Du kan dele dine indkøb med Team på @jekashundogkat  Her eller du kan følge Team Jekas Her. Har du spørgsmål til Team jekas kan du ringe eller du kan sende en mail Her.

Yderligere information

Vægt 1.2 kg
DyrDB

,

MærkevDB

FunktionDB

FarveBD

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bubble Stream Water Dispenser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0