Bubble Stream Water Dispenser

299,00 DKK

 Vandautomat 

Bubble Stream friskt og rindende vand er den ideelle løsning til vores pels børn. Vand automat indeholder 3 L vand og er med cirkulerende vand.

 

 

Bubble Stream Water dispenser

Bubble Stam Water Dispenser – en vandautomat,   der giver din hund og kat adgang til 3L frisk boblende vand.  Den Bubble stream water dispenser også kaldet en vandautomat er støjsvag .  Motivere din pels ven til at drikke frisk vand.  Giv din pelsven en Bubble stream water dispenser og en vandautomat,  så du giver den adgang til Bubble dispenser.  Bubble Stream Water fontain er med cirkulation i vandet og det øger mængden af oxygen. Der kan købes  nye filtre til Bubble Dispenser, dem kan du finde ved at klikke Her. 

Vandet afkøles gennem cirkulation. Den  transparente skål, gør det virkelig nemt, at holde styr på vandstanden. De gode kulfiltre,  forbedrer vandkvaliteten, er inkluderet. (Inkl. 2 erstatnings filtre). Vil du gerne se andre vandautomater se flere her f.eks vores bestsælger  porcelæn Vitali der er meget lydsvag og en let og enkel  model.

  • Meget lydsvag pumpe.
  • Stærk og stabil.
  • indholder 3L
  • Pumpen, som trækker omkring 0072 kWh / dag / 12V
  • kabellængde 150

Foderskåle og tilbehør

I jagten på et godt katteliv går Jekas forrest. Find det absolut bedste til din kat her. Vi står klar til at rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål eller specifikke ønsker! Se vores udvalg til kat  Her

Følg Team Jekas på de sociale medier!

Elsker du også Team Jekas? Følg os på Facebook og følg med i vores univers! Du finder os lige her 📍📍
Elsker du dit nye køb ligeså meget som vi gør hos Team Jekas, så del det med os på vores instagram og brug #jekashundogkat

 

Vægt 1.2 kg
Dyr

Hund, Kat

Mærke

Trixie

Funktion

Vand automat

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bubble Stream Water Dispenser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen