Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Buddy Oval Gray

Fra: 295,00 DKK

Tre gode størrelser 

Buddy Oval model er med en ultra blød og lækker vendbar pude, på den måde kan let ændre sengen så den får et nyt look. Sengen er udstyret med hvidt plys på en side og gråmeleret stof den anden side.

 

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): DOG805802-1 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Buddy Oval Grey katteseng og katte kurv

Buddy Oval Grey katteseng, katte kurv og hyggeseng i en model. Her  med en ultra blød og lækker vendbar pude, på den måde kan let ændre sengen så den får et nyt look. Sengen er udstyret med hvidt plys på en side og gråmeleret stof den anden side. Denne katteseng er let at holde ren og den kan vaskes af med en fugtig klud, hvis og når der kommer lidt snavs på den. Buddy katteseng kan vaskes på 30 grader.  Buddy Oval gråmeleret katteseng er fremstillet i et slidstærkt gråmeleret stof, der går i et med boligens interiør.  Bunden er udstyret  med anti slip det gør sengen står stabilt på gulvet.

Buddy Oval Grey katteseng og katte kurv

Buddy Katteseng i Oval model har en vendbar pude i den blødeste hvid plys og den anden side i den flotte gråmelerede stof. Her får du let ved at ændre udseende på sengen.  Og du får en fed seng i HAY stil. Denne seng passer ind i tidens farve trend og design og materialer går op og gør sengen unik og slidtæsk. Buddy katteseng har en  stabil og  faste kant , der sørger for sengen ikke klasker sammen. Og at den beholder den fine facon, der giver din kat mulighed for at hvile hovedet og ligge både behageligt og trykt.  Materiale valg, de fine detaljer og de unikke  syninger giver dig tilsammen, alt det du ønsker til din kat.

Buddy Oval LyseGrå Hyggeseng kan vaskes!

Denne katteseng, hyggepude og kattekurv uanset navn kan denne selvfølgelig vaskes af med en fugtig klud, hvis den skulle blive snavset.
Den kan vaskes på 30 grader.

Mål på Buddy katteseng

  • S: 50 x 40 x 20 cm
  • M: 60 x 50 x 22 cm
  • L: 70 x 55 x 23 cm

Team Jekas er klar hvis du har spørgsmål, du kan ringet til os eller du kan sende en mail Her:

 

Yderligere information

Vægt 1.9 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Buddy Oval Gray”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0