Tilbud!
buggin puzzle & play grøn godbidsgemmer til katte nina Ottesenbuggin puzzle & play grøn godbidsgemmer til katte nina Ottesen

Buggin Out Puzzle & Play

199,00 DKK

Nyhed og allerede et hit.

Petstages Buggin out Puzzle & Play. Petstages  kattelegetøj  giver dig mulighed for at skifte din almindelige madskål ud.

Buggin Puzzle & Play

Buggin Puzzle & Play aktiveringslegetøj udviklet af Nina Ottesen.  Er sanselegetøj til kattens 5 sanser. Det giver dig mulighed for at skifte den almindelige madskål ud med denne godbids gemmer. Og herved fodre din kat med et sansespil, hvor den skal løse opgaver og få en belønning for at fuldføre spillet.  Du undgår forslugenhed og kedsomhed når katte bruger sine sanser, og de vil elske det. Her får katte aktiveret det naturlige jagtinstinkt og alle kattens sanser bliver udfordret når den skal løse opgaven. katte jagter sin belønning og det gør den ved at skubbe til de røde blokke  og dreje på de røde blade for at finde de godbidder der er gem væk. Vil du gerne se vores udvalg i aktivitetslegetøj.

Buggin Puzzle & Play aktiverings legetøj til kat

Puzzle & Play aktiveringslegetøjet har 8 huller og fyldt de 8 godbidder eller det daglige foder.  Du kan justere sværhedsgraden, når din kat først lærer hvad den skal gøre. Ved at dække fordybningerne med bladene, der gemmes også godbidder ide i blokkene. Vis din kat hvordan det fungere og hjælp den ved at opmuntre den til at finde de gemte godbidder. Her er aktivitets legetøj der er et unikt aktivitetslegetøj for at undgå kedsomhed og overspisning samt forslugenhed undgås. Bliv inspireret med en video af Nina Ottesen i høj kvalitet.

Stimulere man katte med et aktiveringslegetøj?

For at man kan stimulere kattens medfødte jagt instinkter kan man skjule sanselegetøjet nye steder hver dag. Og det må gerne være i forskellige rum, bag en dør eller bag en sofa. Husk katte leger når de vil og ikke når du vil. Når man finder nye steder til aktivitetsspillet, kan katten undytte sit medfødte instinkt, den kan lege og jage, når den har lyst til det.

  • Puzzle & Play i korte træk
  • Sanselegetøj designet af Nina Ottesen
  • Sanselegetøj er lavet af fødevaregodkendte materialer.
  • Nem rengøring
  • Materiale en blanding af træ og plast
  • Tåler ikke opvaskemaskine
  • Vask, Skyl rent og lad den tørre
  • Størrelse: 35 x 4,5 x 29 cm
  • Holdes utilgængeligt for børn
  • Katten holdes under opsyn

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 1.2 kg
Længde

35 cm

Bredde

29 cm

Højde

4,5 cm

Farve

Lime

Funktion

Aktiverings legetøj

Dyr

Kat

Mærke

Petstages

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Buggin Out Puzzle & Play”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen