Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Bumpies Coockoo

Fra: 69,00 DKK

Aktivitetslegetøj 

Bumpies Coockoo med reb er en super sjov, farverig og særlig stærkt hundelegetøj. Bumpies er perfekt til træk- og kastelege. Den kan også bruges til godbidder. 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Bumpies Coockoo Hundelegetøj med reb

Bumpies Coockoo Hundelegetøj med Reb er en super sjov, farverig og særlig stærkt hundelegetøj. Bumpies har en tiltrækkende duft og æble smag.
Bumpies er exteme holdbare og er fremstillet af bedste kvalitet gummi. Hundene elsker dette legetøj, vælg den størrelse der passer til din hund!
Sjov leg og sjov aktivering af hunde i alle størrelser. Den sjove bold med de skøre øjne, er hundelegetøj til  træk-  og kastelege.Det kan også bruge til apport og du kan komme godbidder’og hundesnack i Coockoo Bumpies. I den varem sommertid kan den bruges til at afkøle hunde med. Den kan komme i fryseren med
pasta eller vand i. Og når det tør op, giver det naturlig afkøling til hunde. .

Sjov og stærk aktivitetslegtøj til hunde

Står du med pørgsmål!

Står  du med spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer @Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bumpies Coockoo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0