Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Busy Buddy Tug a Jug

Fra: 109,00 DKK

Aktivitetslegetøj til træning 

Tug a jug design hvor alle hundens 5 sanser aktiveres. Giver god træning og sjov aktiviering. En enkel og sjov  måde, at beskæftige og belønne din  hund på.

 

Ryd

Beskrivelse


Busy Buddy Tug a Jug – Aktivitetslegetøj

Busy Buddy Tug a Jug er et fantastisk  stykke aktivitetslegetøj. Her er det sjov og effektiv aktivitetslegetøj hundens sanser. Det  er både udfordrer og samtidig belønner det, med godbidder til din hund på samme tid. Denne bliver brugt ved hvalpe træning og når der er DCH hundetræning, det er et af de stykker legetøj der virkelig er aktivering til hunde i alle aldere og i alle størrelser.

Med et Tug-a-jug  design bliver alle hundens 5 sanser aktiveret og er altså en super måde at beskæftige og belønne din pelsven på. Her er der en måde der er sjov og som de fleste hunde elsker at lege med for at få gufferne ud. Gufferne kommer ud ved den lille åbning hvori rebet kommer ud.

Pet Safe Busy Buddy

Hvis dit kæledyr har brug for et legetøj til flere formål for at holde dem ekstra travlt, skal du behandle dem med en PetSafe® Busy Buddy® Tug-A-Jug ™. Denne slidstærk plastkande dispenserer tilfældigt behandler og holder op til superstærke tyggere. Det flettede reb er fantastisk til at spille trækkraft, og  kan fungere som en langsom godbids/foder føder til kæledyr, der spiser for hurtigt.

Den patenterede Treat Meter®-dispenser behandler tilfældigt, mens din hund leger med legetøjet. Trim tapperne for at få godbidder til at komme hurtigere ud. Fås i ekstra små, små og mellemstore / store. PetSafe®-mærket er her for at hjælpe dig og dit kæledyr med at leve lykkelig sammen ™.

Det patenterede design lader hunden arbejde for sine snacks og belønner automatisk. Tug-a- jug er stærk og kan holde til at blive smidt rundt med af hunden. Både DCH og adfærds terapeuter anbefaler denne.

  • Til hunde over 6 måneder
  • Holdbart gummi legetøj
  • Kan fyldes med godbidder
  • Produceret i USA
  • Rene tænder & Frisk ånde
  • Tåler opvaskemaskinen (øverste kurv)
  • Farve: Lilla/Orange ( str. medium er orange

XS : 6,35 x 7,32 x 24,13 – til hunde under 4,5 kg
S : 8,26 x 8,26 x 28,58 –  til hunde fra 4,5 kg – 18 kg
M/L :10,16 x 10,16 x 33,02 – til hunde over 18 kg

Team Jekas

Har du spørgsmål til et produkt eller til vore hjemmeside kan du altid tage kontakt til os på telefon eller på mail her og vi vender tilbage. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål så hurtigt det er os muligt. Du kan følge os på Facebbook her og du kan følge os på Instagram Her @jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.25 kg
Størrelse

Medium/Large, Small, XSmall

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Busy Buddy Tug a Jug”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0