Canivici CaniCur Essential Muscle MobilityCanivici CaniCur Essential Muscle Mobility

Canivici CaniCur Essential 500g

119,00 DKK

Canivici CaniCur Essential Muscle Mobility

Muscle Mobility til genoprettelse og genopbygning.  Plantebaserede mineraler og vitaminer leverer de vigtige komponenter, som hunden har brug for. For effektivt at udvikle muskler og hjælpe med at genoprette f.eks. muskel- og vævs skade på bedst mulig måde. Her er et kosttilskud der er effektiv til opbygning af muskler og der er fyldt med antioxidanter og anthocyaninger.

 

 

 

Ikke på lager

Canivici CaniCur Essential Muscle Mobility

Canivici CaniCur Essential Muscle Mobility til genoprettelse og opbygning. Kosttilskuddet indeholder omhyggeligt udvalgte plantebaserede mineraler og vitaminer. Sammen leverer ingredienserne de vigtige komponenter, som hunden har brug for. For effektivt at udvikle muskler og hjælpe med at genoprette f.eks. muskel- og vævsskade på bedst mulig måde.

Et kosttilskud med en kombination af energi, protein, urter og flere andre sundheds fremmende ingredienser. Ordet protein kommer af det græske ord proteios, som betyder (den primære af sin art) Protein bruges i kroppen til at bygge  eller reparere alt væv, så det er nødvendigt for alle funktioner i hundens krop. ESSENTIAL Muscle & Mobility indeholder sporbar, komplet protein fra naturlig hamp, som takket være mild tørring ved lav temperatur, har formået at bevare alle essentielle aminosyrer i en gunstig kombination.

ESSENTIAL fordi:

Energi er nøglen til hele livet. ESSENTIAL er grundlaget for vores produktsortiment, som fremmer præstationer og forbedrer velvære, sundhed og harmoni. Din hund bliver mere arbejdsvillig og udholdende og genopretter hurtigere forbrændt energi. Råmaterialet i ESSENTIAL er svenskdyrket, sporbar og GMO-fri rapsfrø. Rapsolien har siden været genstand for en videnskabeligt udviklet proces, der svarer til naturlig fordøjelse. Resultatet er en koncentreret energikilde i vandopløselig pulverform. Det endelige produkt giver hunden mulighed for straks og fuldt ud at optage den energi, der oprindeligt blev fundet i olien. Energien bliver mere optagelig i hundens metabolisme, hvilket igen medfører minimal indvirkning på dets følsomme fordøjelsessystem og tarmfunktioner. Dette resulterer også i en reduceret belastning af lever og nyrer.

ESSENTIAL CaniCur Muscle & Mobility Indhold:Naturligt økologisk hamp protein fordi: Hamp protein er et plantebaseret proteintilskud fremstillet af frø fra den berømte hamp plante. Hamp protein er et af de mest naturlige proteinkosttilskud. Hampefrø indeholder alle aminosyrer, herunder de ni essentielle aminosyrer, der er nødvendige i kosten, og kan derfor ses som en kilde til komplet protein. Fra disse næringsrige frø modtager hamp proteinet også masser af kostfibre, mineraler og nyttige omega-3 fedtstoffer. Disse fedtstoffer er nødvendige, blandt andet for at reparere celler, regulere blodtrykket og sikre, at immunsystemet fungerer normalt. Jernkilde: Jern er nødvendig for at blodet på normal måde kan optage og transportere ilt. Zinkkilde: Zink er et vigtigt mineral, der er nødvendig for normal fordøjelse af proteiner, kulhydrater, fedtstoffer og vitaminer. Det påvirker ligeså immunforsvarets funktion

Solbær:

De er fyldt med antioxidanter,  mineraler og vitaminer . Den lilla eller mørkerøde nuance kommer fra anthocyaniner og karotener som er antioxidanter. Solbær indeholder også en masse kalium, der kan være  godt ved højt blodtryk. Anthocyaniner menes at være i stand til at forhindre mange problemer. De antages især at være beskyttende for øjnene, hjernen og forebyggelsen af hjerte-kar-sygdomme. Solbær har en overflod af anthocyaniner.  Solbær indeholder vitaminerne A, B3, C, E, K, omega-6 fedtsyre samt kalium, calcium, fosfor, magnesium, jern, selen og masser af flavonoider.

Chlorella :

Chlorella er en ferskvands alge. Den indeholder mest klorofyl af alle planter i verden – heraf navnet Chlorella. Den har eksisteret på jorden i millioner af år, og er en af de første planter overhovedet, der eksisterede. Chlorella er en af de sundeste fødevarer vi har til rådighed. Den har også en stærk afgiftende virkning. Chlorella er meget gavnlig for fordøjelsen, grundet den fremmer formeringen af de gode bakterier (lactobacillus) fire gange hurtigere end normalt. Dens ekstremt høje indhold af klorofyl kan ligeledes afhjælpe kropslugte, som f.eks. dårlig ånde, der vil blive neutraliseret på kort tid

Mynte :

Mynte er en fantastisk plante, fordi den har mange helbredende egenskaber. Mynte indeholder mentol, der har beroligende og antikonvulsive virkninger. Dette gør det til hundens bedste ven ved fordøjelsesproblemer. Mynte betegnes som bakteriedræbende og antibakteriel. Den kan lindre smerte og mentolet løser slim som derved afhjælper trængte bihuler og åndedrætsbesvær, når det er koldt. Mentol er også muskelafslappende. Afslappede muskler reducerer stress i kroppen og fremmer søvn. Mynte indeholder flere vitaminer og mineraler, herunder Cvitamin, E-vitamin, folsyre, calcium og jern. Der smager godt og er nærende.

Her er et kosttilskud der er effektiv til opbygning af muskler og der er fyldt med antioxidanter og anthocyaninger.

Dosering:
Maksimal daglig dosis: 0,75 g / kg kropsvægt / dag

Eksempel:
Max. 9 gram pr. dag til en hund der vejer 12 kg ( Hunde med lavere behov tildeles mindre dosis.)

Ingredienser:
Økologisk hamp protein 50%
ESSENTIAL (bestående af 99,5% fedt fra svenskdyrket 100% GMO-fri rapsfrø, 0,5%, vand) 40%
Solbær 4%
Chlorella 4%
Mynte 2%

Har du sprøgsmål til Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på et af vores tlf, numre eller du kan kontakte os Her. Du kan følge os på Instagram lige Her. 
Eller du kan dele dine indkøb med Team Jekas ved at #jekashundogkat eller følge os på Facebook Her.

Vægt 1 kg
Dyr

Hund

Mærke

vom

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Canivici CaniCur Essential 500g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen