Canivici CaniCur Essential Vitaminer og mineraler fra tang, alger og

Canivici CaniCur Essential Vitaminer 750g

119,00 DKK

Canivici CaniCur Essential

Vitaminer og mineraler fra naturlige alger, tang og brændenælde.

 

 

Ikke på lager

Canivici CaniCur Essential Vitaminer og mineraler

Canivici CaniCur Essential Vitaminer og mineraler.   Ascophyllum-tang høstet i det stadig upåvirkede Arktiske ocean. Chlorella,  Rødalger, spirulina og Brændenælde er alle rige på naturlige vitaminer og mineraler. De er tørret forsigtigt ved lav temperatur, for at opretholde og sikre kvaliteten af de vigtige vitaminer og mineraler. Den naturlige balance mellem mineraler og vitaminer i algerne og brændenælderne, sikrer en optimal optagelse, og hundens daglige behov bliver effektivt opfyldt allerede ved lav dosis.

Chlorella :

Chlorella er en ferskvandsalge. Den indeholder mest klorofyl af alle planter i verden – heraf navnet Chlorella. Den har eksisteret på jorden i millioner af år, og er en af de første naturlige planter overhovedet, der eksisterede. Chlorella er en af de sundeste fødevarer vi har til rådighed.  Ferskvandsalgen har også en stærk afgiftende virkning. Chlorella er meget gavnlig for fordøjelsen, da den fremmer formeringen af de gode bakterier (lactobacillus) fire gange hurtigere end normalt. Dens ekstremt høje indhold af klorofyl kan ligeledes afhjælpe krops lugte, som f.eks. dårlig ånde, der vil blive neutraliseret på kort tid

Ascophyllum :

Tangen høstes i det arktiske hav, som stadig er upåvirket. Tangen er meget rig på vigtige mineraler, vitaminer, sporstoffer, mere end 20 forskellige aminosyrer og en stor mængde af de vigtige omega-3 fedtsyrer.

Rødalger (kalk) :

Lithotamnion – Fossile rødalger på pulverform, meget let optages i kroppen på vores hunde. På grund af forsuringen, er det meste af den naturlige kalk forsvundet fra vores dyrkede jord. Derfor er det særlig vigtigt at tilsætte calcium til foder idag og sandsynligvis endnu vigtigere i fremtiden

Spirulina :

Denne alge er forskellig fra andre alger, fordi den er ekstra rig på phycocyaniner, der forhindrer celleskader. Blågrønne alger er den enkleste type alger. Blågrønne alger er en gammel bakterie med det typiske grønne pigment (klorofyl), som giver algerne mulighed for at udføre den livsvigtige fotosyntese. Algerne har ingen nuklear membran, hvorfor de kaldes for prokaryotiske bakterier. Disse er blandt de vigtigste bakterier på jorden, og har generelt immunforstærkende egenskaber.

Brændenælde :

Brændenælde tilhører nogle af de mest næringsrige planter vi har til rådighed. Brændenælde indeholder en overflod af mineraler, vitaminer, antioxidanter, flavonoider, klorofyl, essentielle aminosyrer, proteiner, serotonin, acetylcholin osv. Brændenælde er endvidere særligt rige på jern og klorofyl, hvilket gør at den er et fremragende redskab til stimulering af hæmatopoiese (udviklingen af blodets celler i knoglemarven), hvilket er grundlæggende og hjælper kroppen med at behandle overskydende syre. Brændenælde har altid været flittigt benyttet, på grund af dens høje ernæringsmæssige værdi.

Canivici CaniCur Essential Dosering:

Maksimal daglig dosis: 1 – 1,5 g / 10 kg kropsvægt / pr. dag
Hunde med et lavere behov tildeles mindre dosis.
Dette tilskud skal helst tilsættes sammen med hundens øvrige foder. Får din hund kun tørfoder, så kan dette pulver blandes op med lidt vand og hældes over foderet. Hvis du ikke på denne måde kan få hunden til at spise det, så kan du varme en smule leverpostej i mikroovnen og blande pulveret sammen med dette. Det plejer hundene godt at kunne lide.

Ingredienser:
Ascophyllum 65%
Spirulina 10%
Chlorella 10%
Nælde 10%
Rødalger (kalk) 5%

Har du sprøgsmål til Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på et af vores tlf, numre eller du kan kontakte os Her. Du kan følge os på Instagram lige Her. 
Eller du kan dele dine indkøb med Team Jekas ved at #jekashundogkat eller følge os på Facebook Her.

Vægt 1 kg
Dyregruppe

Hund

Mærke

vom

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Canivici CaniCur Essential Vitaminer 750g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen