Canivici CaniCur Essential Vitaminer og mineraler fra tang, alger og

Canivici CaniCur Essential 500g

99,00 DKK

Canivici CaniCur

Essential for sundhed og velvære CaniCur Essetial energi er nøglen til et godt hundeliv.

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Canivici CaniCur Essential for sundhed og velvære Kategori: Tags: , , , ,

Canivici CaniCur Essential for sundhed og velvære

Canivici CaniCur Essential for sundhed og velvære – tilskud CANICUR Essential er energi der er nøglen til et godt hundeliv

Essential er selve grundlaget for hele CaniCurs sortiment, der fremmer præsentationer, og forbedre velvære og harmoni, udholdende og mere samarbejdsvillig. Den genopretter hurtigere forbrændt energi.

Selve råmaterialet i Essential er dyrket i Sverige, sporbar og GMO-fri rasp frø. Raps olien har siden været genstand for en videnskabeligt udviklet proces. Der er tilsvarende naturlig fordøjelse. Resultatet er koncentreret energikilde i vandopløselig pulverform.

Energien bliver mere optagelig i hundens metabolisme, hvilket igen medfører minimal indvirkning på dets følsomme fordøjelses system og tarmfunktioner. Dette resulterer også i en reduceret belastning af lever og nyrer.

ØGE Energidensiteten

Den bedste måde at øge energidensiteten i kosten er ved blot at øge fedtindholdet i det foder du giver. Normalt er der rigeligt af de vigtigste næringsstoffer i højkvalitetsoder. Derfor kan du normalt risikofrit bruge deres normale foder og blot gøre det mere energieffektivt ved at tilføje ESSENTIAL.

Fedt er langt den bedste energikilde til hunde. Det er dobbelt så energirigt, som både kulhydrater og protein. F.eks er forøgelse af kulhydratindtaget ikke gavnligt for at få en bedre præsterende hund. Hunde har nemlig svært ved at transportere mælkesyren væk, som dannes i musklerne, når kulhydrater forbrændes.

Ligesom mennesker, sparer hunde energi i forskellige krops reserver. Glykogen, en hurtig optagelig energikilde, opbevares i musklerne og i leveren. Men den energi der bruges ved længere tids udfoldelse kommer fra fedtreserver. Glykogenreserverne dækker ca. 1 times arbejde, derefter henter hunden sin energi fra fedtreserverne.
Der går for eksempel meget energi til at holde kroppen varm i perioder med koldt vejr.

CaniCur Essential er flittigt brugt i store dele af Sveriges Politis – Hundeførerenhed, samt af jægere og konkurrencehunde fra forskellige discipliner. Det har også vist sig at være et godt supplement for senior hunde. De resultater, vi oplever ved brug af produktet, er hunde som stortrives i deres krop, og som får en mere smidig muskulatur, et højt ydende præstations niveau, hurtigere restitution efter hårdt arbejde samt en blød og blank pels.

Indhold:
Energi fra olie af levnedsmiddelkvalitet, ekstrahere  fra svenskdyrket GMO-fri rapsfrø. Fremstillet i henhold til lovgivning for levnedsmidler.

Dosering:
Anbefalet dosis: 10-50 g
Maksimal daglig dosering: 1 gram pr. kg krops vægt

Eksempel:
Maks. 10 g til en hund der vejer 10 kg.

Vi anbefaler at du starter med at give den højeste dosering, altså 1 gram pr. kg krops vægt om dagen i omkring  to uger.
Når de 2 uger er gået, så evaluerer du og fortsætter doseringen baseret på resultatet. Hunde med lavere energibehov tildeles en mindre dosis.

Opløs pulver i lunkent vand, for at få det bedste resultat. Hæld det herefter ud over hundens normale foder.

Har du spørgsmål til Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på et af vores tlf, numre eller du kan kontakte os Her. Du kan følge os på Instagram lige Her. 
Eller du kan dele dine indkøb med Team Jekas ved at #jekashundogkat eller følge os på Facebook Her.

Vægt 1 kg
Dyregruppe

Hund

Mærke

vom

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Canivici CaniCur Essential 500g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen