Canivici CaniCur Heal ´n er en kombination af energi, urter og mineraler

Canivici CaniCur Heal´n Prep 500

119,00 DKK

Canivici CaniCur Heal´n Prep er er effektiv til hunde med en høj og hård træning eller hårde konkurrence perioder.  Kan bruges ved sygdom til ældre hunde.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Canivici CaniCur Heal´n Prep Kategori: Tags: , , ,

Canivici CaniCur Heal´n Prep tilskud til Hunden

Canivici CaniCur Heal´n Prep tilskud der er en kombination af urter, energi og andre led og vævsfremmende ingredienser. Oprindelsen af dette produkt, er et ønske om at yde ekstra hjælp og lindring til:  Alle ingredienser i CaniCur Titan Flex er nøje udvalgt i forhold til, hvad vores hunde har brug for. Du kan læse her, hvad grunden er til lige netop disse ingredienser.

  • Hunde med et højt aktivitetsniveau
  • Ældre hunde
  • Hunde med nedsat funktion
  • Hunde med nedsat mobilitet

Essential:

Canivici CaniCur Heal N´ Prep en kombination af energi, urter og andre sundhedsfremmende ingredienser. Dette tilskud er lavet for at give en ekstra hjælp til hunde i f.eks. meget hård træning, hårde konkurrenceperioder,  hvis hunden generelt  har nået en højere alder. Indholdet i dette tilskud er nøje sammensat og du kan læse om de forskellige ingredienser her.

Det tilføjer organisk svovl til kroppen, hvilket er godt for alt fra ledsmerter til sensetiv og irriteret hud, skrøbelige klør og tab af pels. Vitamin C (bl.a. fra solbær) forbedrer optagelsen og effekten af MSM. MSM (methylsulfonylmethan) er en naturlig kilde til organisk svovl, som repræsenterer 0,25% af hundens kropsvægt. Svovl findes primært i kroppens proteinrige væv som brusk, sener, ledbånd, muskler, knogler, hud, pels og kløer. Da det er en vigtig byggesten for disse væv, kan kosttilskud med MSM forebygge og afhjælpe problemer som, smerter, betændelse, eksem, tør og kløende hud samt nedsat pels kvalitet. Svovl er en vigtig ingrediens i dannelsen af collagen, glucosaminsulfat og chondroitinsulfat – tre stoffer, som alle er vigtige for ledenes sundhed. Alle er involveret i dannelsen af leddenes støddæmpende brusk, hvilket også er det der nedbrydes ved ledsygdomme som slidgigt. Undersøgelser bekræfter, at tilskud med MSM kan reducere smerte og stivhed ved slidgigt. At tage MSM er også godt for hunde, der arbejder, fordi det kan reducere motionssmerter, optimere restitutionen og reducere den oxidative stress, der opstår ved fysisk belastning. MSM virker også afgiftende for kroppen.

Honning :

Mange ting tyder på at det forebygger mavesår. Det indeholder talrige stoffer, der positivt påvirker kroppen, bl.a. fruktose der regulerer blodsukkeret samt magnesium, der er godt for f.eks. hjertet. Honningens rige indhold af blandt andet bakteriedræbende stoffer betyder, at det virker konserverende samt bruges i lægemidler.
Selv i dag anbefales honning i naturlig medicin for dets nyttige egenskaber. Ud over sukker indeholder honning mængder af gavnlige mineraler, aminosyrer, enzymer og antibiotikum lignende stoffer. Honning har en præbiotisk virkning (tjener som mad til de gode bakterier i maven).  Dette gør honning bakteriedræbende og antifungal (svampedræbende).

Spirer fordi:

Spirer indeholder zink som er en bestanddel i over 300 enzymer, som blandt andet er involveret i dannelsen og fordøjelsen af proteiner, kulhydrater og fedtstoffer samt nogle vitaminer og mineraler. Det er med andre ord et meget vigtigt mineral, som er en nødvendig del af din hunds kost. For hunde, der arbejder hårdt eller er/har været syge, er zink en af de vigtigste mineraler, da det hjælper med at opretholde protein og fedtomsætning, og derfor er vigtig for både forbrænding og muskelvækst. Desuden er zink vigtigt for immunsystemet og celledeling. Det hjælper også med at beskytte proteiner og fedtstoffer mod oxidation. Dette skyldes, at zink virker som en antioxidant og hjælper med at beskytte celler fra frie radikaler.

Solbær fordi:

De er fyldt med antioxidanter, vitaminer og mineraler. Den lilla eller mørkerøde nuance kommer fra anthocyaniner og karotener som er antioxidanter. Solbær indeholder også en masse kalium, der er godt ved højt blodtryk. Anthocyaniner menes at være i stand til at forhindre mange sygdomme. De antages især at være beskyttende for øjnene, hjernen og forebyggelsen af hjerte-kar-sygdomme. Solbær har en overflod af anthocyaniner. De er fyldt med antioxidanter og virker antiinflammatoriske. Solbær indeholder vitaminerne A, B3, C, E, K, omega-6 fedtsyre samt kalium, calcium, fosfor, magnesium, jern, selen og masser af flavonoider.

Mynte fordi:

Mynte er en fantastisk plante, fordi den har mange helbredende egenskaber. Mynte indeholder mentol, der har beroligende og antikonvulsive virkninger.  Mynte betegnes som bakteriedræbende og antibakteriel. Den kan lindre smerte og mentolet løser slim som derved afhjælper trængte bihuler og åndedrætsbesvær, når det er koldt. Mentol er også muskelafslappende. Afslappede muskler reducerer stress i kroppen og fremmer søvn. Mynte indeholder flere vitaminer og mineraler, herunder C-vitamin, E-vitamin, folsyre, calcium og jern. Der smager godt og er nærende Canivici CaniCur HEAL´n  PREP

Elektrolytter fordi:

Når hunden træner, konkurrerer, er stresset eller syg – altså når hunden gør noget, der presser kroppen lidt ekstra – mister den vigtige næringsstoffer. En af disse næringsstoffer er elektrolytter. Man kan forenkle det kollektive navn elektrolytter, ved at beskrive dem som let absorberbare mineraler og salte. Disse er nødvendige for kroppens muskelaktivitet og væskebalance. Uden disse elektrolytter skal hundens krop arbejde meget hårdere for at håndtere de samme opgaver. For eksempel er hjertet og andre muskler presset hårdere uden disse mineraler og salte. Derfor er de vigtige både i forebyggelse og behandling.

Rosmarin fordi:

Det øger blodcirkulationen ved muskelsmerter og spændte muskler. Cineol, hedder den essentielle olie fra rosmarin, som stimulerer blodcirkulationen. Ved lavt blodtryk og nedsat cirkulation kan rosmarin altså hjælpe. Olien varmer ømme muskler og lindrer muskelspænding. Det påvirker blodstrømmen i hjernens små blodkar og det siges at hæve koncentrationen og hukommelsen på grund af de øgede ilt- og blodniveauer.
Rosmarin er rig på vigtige antioxidanter og hjælper med at forebygge infektioner og forkølelser. Antioxidant effekten kan derfor beskytte kroppen mod frie radikaler. Det er også godt ved fordøjelsesproblemer, især kolik- og galdeproblemer. Urten øger produktionen af galde.

Canivici CaniCur Help´n Prep Dosering:
Maksimal daglig dosis:
1 gram pr. kilo kropsvægt

Det vil sige max. 12 gram pr. dag til en hund, der vejer 12 kg
Hunde med lavere behov tildeles mindre dosering.

Sammensætning i Canivici CaniCur Heal´n Prep  til Hunde:
ESSENTIAL (bestående af 99,5% fedt fra svensk-dyrket 100%
GMO-fri rapsfrø,0,5%,vand )  66 %
MSM 10 %
Mynte 2 %
Honning 10 %
Solbær 7 %
Spire 2 %
Rosmarin 2 %
Elektrolytter 1 %

Har du sprøgsmål til Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på et af vores tlf, numre eller du kan kontakte os Her. Du kan følge os på Instagram lige Her. 
Eller du kan dele dine indkøb med Team Jekas ved at #jekashundogkat eller følge os på Facebook Her.

Vægt 1 kg
Dyregruppe

Hund

Mærke

vom

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Canivici CaniCur Heal´n Prep 500”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen