Canivici CaniCur Titanflex tilskud til led og velvære når hunde skal have det

Canivici CaniCur Titanflex 500g

249,00 DKK

CaniCur Titanflex

Tilskud der er effektiv til hunde med et højt aktivitets niveau. Det kan være ældre hunde eller f.eks. hunde med nedsat funktion, led smerter, mobilitet.

 

 

Ikke på lager

Canivici CaniCur Titanflex tilskud – Knogler led og velvære

Canivici CaniCur TitanFlex tilskud der er en kombination af urter, energi og andre led og vævsfremmende ingredienser. Oprindelsen af dette produkt, er et ønske om at yde ekstra hjælp og lindring til:  Alle ingredienser i CaniCur Titanflex er nøje udvalgt i forhold til, hvad vores hunde har brug for. Du kan læse her, hvad grunden er til lige netop disse ingredienser.

  • Hunde med et højt aktivitetsniveau
  • Ældre hunde
  • Hunde med nedsat funktion
  • Hunde med nedsat mobilitet

Essential :

Energi er nøglen til hele livet. Essential er grundlaget for vores produktsortiment, som fremmer hundes præstationer og forbedrer velvære, sundhed og harmoni. Din hund bliver mere arbejdsvillig, udholdende og genopretter hurtigere den forbrændte energi. Råmaterialet i Essential er svenskdyrket, sporbar og GMO-fri rapsfrø. Raps olien har siden hen været genstand for en videnskabeligt udviklet proces, der svarer til naturlig høj fordøjelse. Resultatet er en koncentreret energikilde i  pulverform der er vandopløselig. Det endelige produkt giver hunden mulighed for straks at optage energi fuldt ud, der oprindeligt blev fundet i olien. Energien bliver mere optagelig i hundens metabolisme, hvilket medfører minimal indvirkning på dets følsomme fordøjelses system og tarmfunktioner. Dette resulterer samtidig i en reduceret belastning af nyrer og lever.

MSM :

Det tilføjer organisk svovl til kroppen, hvilket er godt for alt fra ledsmerter til hudproblemer, skrøbelige klør og tab af pels. Vitamin C (bl.a. fra solbær) forbedrer optagelsen og effekten af MSM. MSM (methylsulfonylmethan) er en naturlig kilde til organisk svovl, som repræsenterer 0,25% af hundens kropsvægt. Svovl findes primært i kroppens proteinrige væv som brusk, sener, ledbånd, muskler, knogler, hud, pels og kløer. Da det er en vigtig byggesten for disse væv, kan kosttilskud med MSM forebygge og afhjælpe problemer som, smerter, betændelse, eksem, tør og kløende hud samt nedsat pels kvalitet. Svovl er en vigtig ingrediens i dannelsen af collagen, glucosaminsulfat og chondroitinsulfat – tre stoffer, som alle er vigtige for ledenes sundhed. Alle er involveret i dannelsen af leddenes støddæmpende brusk, hvilket også er det der nedbrydes ved ledsygdomme som slidgigt.

Canivici CaniCur Titanflex Kosttilskud – Knogler led og velvære Undersøgelser bekræfter, at tilskud med MSM kan reducere smerte og stivhed ved slidgigt. At tage MSM er også godt for hunde, der arbejder, fordi det kan reducere motionssmerter, optimere restitutionen og reducere den oxidative stress, der opstår ved fysisk belastning. MSM virker ligeså afgiftende for kroppen.

Glucosamin:

Glucosamin er naturligt bioabsorberbart glucosamin er en naturlig bestanddel af glucosaminoglycaner (GAG), som er en type kulhydrat, der findes i det meste væv i kroppen, fortrinsvis i leddene, brusk og bindevæv. GAG opbygger også synovialvæsken i leddene, der bliver væsentligt tykkere og mere elastisk. Næringsstoffer vedligeholder brusk i leddene gennem “smøring”, så den kan regenereres. Den tykkere og mere elastiske ledvæske kan virke som en buffer, hvilket betyder, at knogler og brusk ikke længere gnides mod hinanden.

GOPO Hyben :

Hyben bliver til stadig mere og mere  for sine gode effekter på f.eks. slidgigt. Mange forsøg har vist, at GOPO hyben hjælper mod f.eks. ledproblemer og reumatisk artritis. Stoffet stopper nedbrydningen af ledbrusk og tilskynder brusken til at den genopbygges. Ledbrusk fungerer som leddenes støddæmper. Et slid i leddet betyder, at brusken er blevet noget tyndere eller helt forsvundet. Dette gør leddene stive og forårsager ofte stor smerte. Galactolipiderne i GOPO stopper i stedet nedbrydningen af brusk og  hjælper brusken med at regenerere. Læger fortæller, at det er kombinationen af både  kerner og skaller, der får GOPO til at have en antiinflammatorisk effekt og opbygger leddene.

Honning:

Flere ting tyder på at det kan og forebygger mavesår. Det indeholder talrige stoffer, der positivt påvirker kroppen, bl.a. fruktose der regulerer blodsukkeret samt magnesium, der er godt for f.eks. hjertet. Honningens rige indhold af blandt andet bakteriedræbende stoffer betyder, at det virker konserverende samt bruges i lægemidler. Selv i dag anbefales honning i naturlig medicin for dets nyttige egenskaber. Ud over sukker indeholder honning store mængder af gavnlige mineraler, aminosyrer, enzymer og antibiotikum lignende stoffer. Honning har en præbiotisk virkning (tjener som mad til de gode bakterier i maven). Dette gør honning bakteriedræbende og antifungal (svampedræbende). Der er endvidere mange undersøgelser der beviser, at honning fremmer healing af sår.

Ingefær :

Ingefær styrker immunforsvaret. Ingefær indeholder høje doser af antioxidanter, som øger kroppens immunforsvar. Ved at give ingefær hver dag hjælper du hunden med at opbygge et stærkt immunforsvar, der gør det lettere at forblive sund. Videnskabelige studier af god kvalitet viser, at kosttilskud af ingefær kan gavne mod slidgigt. Blandt andet kan ingefær reducere mild smerte og forbedre bevægelsen ved slidgigt. Som tidligere nævnt indeholder ingefær antioxidanter, og kan lindre skade på slimhinder og fremme sårheling samt beskytte hjertet og maven.
Ingefær er også en god kilde til vitaminer. Undersøgelser har vist, at ingefær kan have en forebyggende virkning på leverskade. Ingefær kan være med til at forhindre hjertesygdomme, da det er en god kilde til magnesium og kalium, der er vigtige for at sænke blodtrykket.

Solbær:

Solbær er fyldt med antioxidanter, vitaminer og mineraler. Den lilla eller mørkerøde nuance kommer fra anthocyaniner og karotener som er antioxidanter. Solbær indeholder også en masse kalium, der er godt ved højt blodtryk. Anthocyaniner menes at være i stand til at forhindre mange sygdomme. De antages især at være beskyttende for øjnene, hjernen og forebyggelsen af hjerte-karsygdomme. Solbær har en overflod af anthocyaniner. De er fyldt med antioxidanter og virker antiinflammatoriske. Solbær indeholder vitaminerne A, B3, C, E, K, omega-6 fedtsyre samt kalium, calcium, fosfor, magnesium, jern, selen og masser af flavonoider.

Pilbark :

Pilbark indeholder meget naturlig salicin, et stof, der i kroppen omdannes til salicylsyre og historisk anses for at være feberreducerende, smertelindrende, desinficerende, kontraherende og have lokalbedøvende virkninger. Det har også været anvendt ved reumatiske sygdomme og feber.

Vi anbefaler at man gradvist doserer, hvis man ønsker at ens hund skal have det maksimale antal gram.

Canivici CaniCur Titanflex Dosering:
Den anbefalede daglige dosis – til forebyggelse – er 0,25 gram pr. kg kropsvægt
Den anbefalede daglige dosis – til vedligeholdelse – er 0,50 gram pr. kg kropsvægt
Den anbefalede daglige dosis – til gendannelse – er 0,75 gram pr. kg kropsvægt

Canivici CaniCur Titanflex Kosttilskud – Knogler led og velvære
Ingredienser:
ESSENTIAL  bestående af 99,5% fedt fra svensk-dyrket 100% GMO-fri rapsfrø,0,5%,vand ) 50 %
Glucosamin, bioabsorberbar 15 %
MSM 10 %
GOPO Hyben 10 %
Honning 7 %
Solbær 4%
Ingefær 3%
Pilbark 1%

Har du spørgsmål til Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på et af vores tlf, numre eller du kan kontakte os Her. Du kan følge os på Instagram lige Her. 
Eller du kan dele dine indkøb med Team Jekas ved at #jekashundogkat eller følge os på Facebook Her.

Vægt 1 kg
Dyregruppe

Hund

Mærke

vom

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Canivici CaniCur Titanflex 500g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen