Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Carnilove Godbidder

20,00 DKK

Smagsfulde godbidder og snack

Når kvalitet tæller og du vil have kornfri og sunde godbidder. Så er Carnilove en mulighed ud af mange.

 

Ryd

Beskrivelse

Carnilove Godbidder semimost

Carnilove Godbidder semimost  er super lækre tasty og smagsfulde godbidder og snack, når du vil forkæle din kat med en smagsfuld godbid der er korn- og kartoffelfri. De lækre godbidder er ikke tilsat hverken sukker, farvestoffer. det er tasty og smagfulde godbidder til alle katte. Dt er godbidder der er rige på de vigtige proteiner.

Carnilove Godbidder  semimost

Godbidderne fås som semimost med et toutch af vildt og som cruncy hvor smagen er noget katte elsker. Vil du forkæle din kat så lad den opleve de vildt lækre snack med de mange  forskellige slags kød, der er tilsat urter og skovbær. Vi kan varmt anbefale disse vildt lækre godbidder og snack. Vi kan varmt anbefale Carnlove vådkost i 5 forskellige varianter og Carnilove foder i flere varianter.

Carnilove Godbidder Cruncy

Godbidder der er perfekte til belønning og træning, de smagfulde godbiddder er elsket af katte. Og der findes flere varianter og følg med her.Carnilove  Godbidder Cruncy  er kornfri  og  kartoffelfri  nøje udvalgte udgør en smagsfuld og lækker godbid din kat vil elske. Her er en godbid der er sund og nærende og smatidig med en smag din kat vil elske. Kornfri  og kartoffelfri crunschy godbid med frisk kød er en godbid der kan gives og en godbid din kat vil elske.

Leder du efter Carnilove kattefoder  finder du varianterne her. kartoffelfri der med udvalgte urter og  de nøje udvalgte skovbær og med op til 55% kød. Her finder du alt i en snack og du undgår alt det vi ikke vil ahve vores katte skal have. Nemlig kornfri, kartoffelfri og ikke tilsat sukker. Men rig på smag og proteiner.

Team Jekas

Du kan se vores udvalg Her. Har du spørgsmål til Team Jekas kan du vælge at ringe eller du kan sende en mail Her. Du kan følge os på Facebook her. Du kan også vælge at følge os på Instagram Her. Team Jekas vil elske at du deler dine indkøb med os og vores kunder ved at @jekashundogkat.

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Variantv2

,

Vælg en variant

Sardines Parsley, Chicken Thyme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carnilove Godbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0