carnilove-laks-&-kalkun-fuldfoder-til-voksne-hunde-over-12-mdrcarnilove-laks-&-kalkun-fuldfoder-til-voksne-hunde-over-12-mdr

Carnilove Laks & Kalkun

Fra: 99,00 DKK / month

Et komplet Fuldfoder til voksne hunde

Ved et Abonnement ordning  skal du aldrig tænke på om du er ved at gå tør for foder. Der kommer helt automatisk nyt. Undgå beværet med en enkel og smart  ordning.

  • Løb aldrig tør
  • Spar tid
  • Undgå besvær
  • Høj service
Clear

Carnilove Adult Laks & Kalkun

Carnilove Adult Laks & Kalkun til store racer. Et Premium kartoffel- og kornfrit tørfoder med et højt kødindhold til voksne hunde af store racer (? 25 kg). Carnilove er vores luksusprodukt til hunden, som absolut bare skal have det bedste. Kanon god kvalitetsfoder i en klasse for sig – og så endda til en formidabel pris. 100% Kornfri og kartoffelfri blanding til voksne hunde af store racer >25 kg, samt over 12 måneder

Fuldfoder med Laks og kalkun for hunde af store racer er ernæring af unik høj kvalitet fyldt med essentielle aminosyrer, mineraler og vitaminer,  hvilketer afgørende for sund levestil hos voksne hunde. Laks og kalkun for hunde af store racer er ernæring af høj kvalitet fyldt med essentielle aminosyrer, vitaminer og mineraler, som er afgørende for sund vækst hos hunden.

Ved hundefoder på Abonnement ordning og du skal aldrig tænke på om du er ved at gå tør for foder. Der kommer helt automatisk nyt. Undgå beværet med en enkel og smart  ordning.

  • Løb aldrig tør
  • Spar tid
  • Undgå besvær
  • Høj service

Into the Wild med Carnilove Fuldfoder

Carnilove ful-foder adult Laks & Kalkun  her er Laks en meget værdifuld kilde til let fordøjelige proteiner samt umættede omega3-fedtsyrer, som har en særdeles positiv indvirkning på hundens mentale udvikling, på hjerte-kar systemt og på stofskiftet ( sænker blodsukkeret). Laks som er en vigtig del af Carniloves foder er medvirkende til en positiv indvirkning på pelsen og hudens kvalitet og udseende. Kalkun er er rig på let fordøjelige proteiner og har et højt indhold af sporstoffer som zink og indeholder vigtige vitaminerne B3 og B6, som giver god hjernefunktion, muskeltonus og sund vækst

Carnilove Laks og Kalkun til voksne hunde af store racer er specifikt sammensat, så den ligger tæt på den oprindelige og naturlige føde hos hunden og dens forfader ulven, hvis primære kost bestod af kød (70%), vilde bær, grøntsager og urter (30%) alle dele er medvirkende til at kunne udvikle en sund hjernefunktion, stærke knogler, led og muskler og sikre en sund levestil. Laksekød og lakseolie sørger for de vigtige omega-3-fedtsyrer, som er nødvendig for at sikre en sund pels og hud samt udvikling af en sund hund..

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 1.5 kg
Abonnementsperiode

4 uger, 8 uger, 12 uger, 16 uger

KG

1,5kg, 12kg

Dyr

Hund

Funktion

Hundefoder

Mærke

Carnilove

Ingredienser:

Laksemel (25 %), kalkunmel (20 %), gule ærter (20 %), kyllingefedt (konserveret med tocopheroler, 10 %), andemel (5 %), laks uden ben (5 %), kyllingelever (3 %), tapiokastivelse (3 %), æbler (3 %), lakseolie (2 %), gulerødder (1 %), hørfrø (1 %), kikærter (1 %), hydrolyserede skaller fra krebsdyr (en kilde til glucosamin, 0,05 %), bruskekstrakt (en kilde til chondroitin, 0,031 %), ølgær (en kilde til mannan-oligosakkarider, 0,015 %), cikorierødder (en kilde til frukto-oligosakkarider, 0,01 %), yucca schidigera (0,01 %), alger (0,01 %), psylliumfrø (0,01 %), timian (0,01 %), rosmarin (0,01 %), oregano (0,01 %), tranebær (0,0008 %), blåbær (0,0008 %), hindbær (0,0008 %).

Specifikationer

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber pr. kg:
Vitamin A (E672) 20.000 IE, vitamin D3 (E671) 1.500 IE, vitamin E (?-tocopherol) (3a700) 400 mg, zink (E6) 85 mg, jern (E1) 70 mg, mangan (E5) 35 mg, jod (E2) 0,65 mg, kobber (E4) 15 mg, selen (3b8.10) 0,25 mg.

Analytiske bestanddele pr. kg:

Råprotein 36,0 %, fedtindhold 16,0 %, råaske 7,8 %, træstof 3,0 %, vand 10,0 %, calcium 1,3 %, fosfor 1,0 %.
Metaboliserbar energi 3 800 kcal/kg. Omega 3: 0,62 %, Omega 6: 2,2 %.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carnilove Laks & Kalkun”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen