Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Carnilove Laks og Kalkun Healty Growht

Fra: 139,00 DKK

Kitten – Kornfri  Laks og kalkun

Kornfri og kartoffelfri fuldfoder blanding til killinger. Killinger i vækstfasen har et specielt ernæringsbehov, og det er uhyre vigtigt at vælge et foder med et højt indhold af kvalitetsproteiner, fedtstoffer, vitaminer og essentielle næringsstoffer

Ryd

Beskrivelse

Carnilove Laks og Kalkun Healty Growht – kattefoder

Carnilove Laks og Kalkun Healty Growht  er Killingfoder til killinger  i vækstfasen. killinger der har et specielt ernæringsbehov, og derfor i vækst facen har behov for et lødigt kattefoder. Det er uhyre vigtigt at vælge et foder med et højt indhold af kvalitetsproteiner, fedtstoffer, vitaminer og essentielle næringsstoffer. På den måde kan killingen vokse og udvikle sig optimalt. Carnilove Laks og kalkun til killinger er udviklet med respekt for killingens ernæringsmønster. Killingfodr fra Carnilove er et af de fodermærker der er mange katte ejere der vælger til deres killinger og voksne katte.

Laks og Kalkun smagfuld Killingfoder

Der begge er fremragende kilder til essentielle aminosyrer. I kombination med skovens frugter, grøntsager og urter, forsyner de killingen med essentielle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Derved kan killingens skelet, muskler og naturlige immunsystem udvikle sig optimalt og give en sund opvækst. Du kan se andre varianter af kattefodr fra Carnilove ved at kigge med her. 

Et ernæringskompleks består af nærende ingredienser

proteiner, fedtstoffer, vitaminer , naturlige antioxidanter for at give en optimal udvikling af skelet, muskler og kroppens eget immunsystem og kognitive evner.

Med en fodervariant fra Carnilove er du sikret, at din kat får det, som den har brug for. Serien består af forskellige smagsvarianter. Du er sikret et fuldfoder i høj kvalitet. Carnilove er et Premium foder til kat.

Når du køber en premium foder – eller en anden høj kvalitets foder – så vil din kat blive mæt på den helt rigtige måde. Du vil derfor opleve, at den ikke spiser ligeså meget af en premiumfoder, som den gør af en discountfoder. Det giver i sidste ende en økonomisk gevinst – og samtidig er du sikret, at din kat får kvalitet.

Spørgsmål til Team jekas?

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

Yderligere information

Vægt 6 kg
Vælg størrelse

6kg, 2kg

Tryk på billedet for at forstørre det. 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carnilove Laks og Kalkun Healty Growht”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0