Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Carnilove Laks kat Sensetive and Long Hair

Fra: 139,00 DKK

Carnilove – kornfri og kartoffelfri

Laks er et komplet fuldfoder der er kornfri og kartoffelfri, en  blanding til voksne langhårskatte med sart fordøjelse.

 

Ryd

Beskrivelse

Carnilove Laks voksen kat  Sensetive & Long Hair

Carnilove Laks voksen kat Sensetive & longhair, kattefoder der både kornfri og kartoffelfri blanding fuldfoder til langhårskatte med sart fordøjelse. Proteiner fra fisk og kelp er kilder til umættede fedtsyrer.

Carnilove Sensitive og langhår, er både er kornfri og kartoffelfri blanding fuldfoder til langhårskatte.   LaksCarnilove Sensetive  til langhårskatte med sart fordøjelse.  Proteiner fra fisk og kelp er kilder til umættede fedtsyrer. Voksne katte har behov for et foder med rigelige mængder kvalitetsproteiner,  og et velafbalanceret aminosyreindhold for at holde sig sunde og i form.

Voksne katte har behov for et foder med rigelige mængder kvalitetsproteiner og et velafbalanceret aminosyreindhold for at holde sig sunde og i form. Carnilove Laks til voksne katte er udviklet med respekt for kattens naturlige ernæringsmønster. Kød og fedtstoffer fra laks er ideelle kilder til umættede omega-3-fedtsyrer, som bl.a. udmærker sig ved deres betændelseshæmmende egenskaber og positive indvirkning på pels og hud.

Herudover er lakseprotein hyperallergent, og er derfor en optimal ernæringsløsning for katte med et følsomt fordøjelsessystem. Foderet indeholder skovens frugter, grøntsager og urter, som er naturlige kilder til essentielle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter. De medvirker effektivt til at holde kattens sundhedstilstand og immunsystem i top.

Spørgsmål til Team jekas?

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her.

Yderligere information

Vægt 6 kg
Variantv2

,

Tryk på billedet for at forstørre det. 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carnilove Laks kat Sensetive and Long Hair”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0