Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Carnilove Lam og vildsvin Adult Sterilised

Fra: 139,00 DKK

Lam og vildsvin til voksne katte

Sterilised er en Kornfri og kartoffelfri blanding fuldfoder til steriliserede katte.

 

Ryd

Beskrivelse

Carnilove Lam og vildsvin Adult Sterilised – kattefoder

Adult Sterilised er en Kornfri og kartoffelfri blanding kattefoder til steriliserede katte.

Carnilove Lam og vildsvin  Adult Sterilised er kattefoder  voksne katte har behov. Det er et foder, med rigelige mængder kvalitetsproteiner og et velafbalanceret aminosyreindhold. For at holde sig sunde og i god form. Carnilove Lam & vildsvin til voksne katte, er udviklet med respekt for kattens naturlige ernæringsmønster. Lam og vildt leverer  letfordøjelige proteiner, som er ideelle i forhold til at holde steriliserede katte, i perfekt fysisk form.

Det kontrollerede mineralindhold understøtter, optimal funktion af nyrer og urinveje. Mens de naturlige antioxidanter fra frugter og urter har en rensende og betændelseshæmmende effekt.

Kattefoder i højeste kvalitet

Kattefoder i højeste kvalitet – når kun det bedste er godt nok til din kat. Hos Jekashundogkat.dk er vi meget passioneret omkring foder og ernæring. Derfor vil vi til enhver tid udelukkende anbefale katte foder, som er godt for din kat. Det behøver ikke at koste en bondegård – overhovedet.

Carnilove er luksuriøst kvalitet med højt kødindhold

Er det Carnilove, der bliver din kats  foretrukne mærke, er der mulighed for at få både lam, vildsvin og laks på menuen. Carnilove producerer nemlig kattefoder i premium kvalitet helt uden kartoffel og korn, hvilket giver plads til et højt kødindhold, der gavner din firbenede bedste ven.

Du får her et  virkelig et luksusprodukt, hvilket afspejler sig i høje procentsatser på kød i blandingen. Trænger din kat til lidt ekstra forkælelse finder du tilmed lækre godbidder, i Carnilove er luksuseriøst foder der ligeledes har et højt proteinindhold.

Spørgsmål til Team jekas?

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her.

Yderligere information

Vægt 6 kg
VægtDB

,

Tryk på billedet for at forstørre det. 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carnilove Lam og vildsvin Adult Sterilised”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0