Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Carnilove til voksen kat Hårbolle kontrol

Fra: 139,00 DKK

Adult Hariball Hair Ball Control  Duck & Pheasant

Voksne katte har behov for et foder med rigelige mængder kvalitetsproteiner og et velafbalanceret aminosyreindhold for at holde sig sunde og i form. Carnilove

 

 

Ryd

Beskrivelse

Carnilove til voksen kat  Hårbolle kontrol

Carnilove til voksen kat | Hårbolle kontrol – med Duck & Pheasant for adult cats. Kornfri, kartoffelfri fuldfoder til voksne katte.

Carnilove Adult Cats hårbolle kontrol til Voksne katte har behov for et foder med rigelige mængder kvalitetsproteiner og et velafbalanceret aminosyreindhold for at holde sig sunde og i form. Carnilove And & fasan til voksne katte er udviklet med respekt for kattens naturlige ernæringsmønster. And og fasan er den perfekte kombination af velsmagende og letfordøjeligt kvalitetskød, der samtidig har et højt indhold af naturlige næringsstoffer. Tilsammen optimerer de stofskiftets funktion og holder katten sund og i god form.

Et øget indhold af naturlige fibre forbedrer fordøjelsen og hjælper hårbolde nænsomt og effektivt gennem fordøjelseskanalen. Foderet indeholder skovens frugter, grøntsager og urter, som er naturlige kilder til essentielle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter. De medvirker effektivt til at holde kattens sundhedstilstand og immunsystem i top.

Et kompleks bestående af opløselige og uopløselige kostfibre, nedsætter dannelsen af hårbolde, og derved gør det nemmere for hårene at passere igennem fordøjelseskanalen.

Foderet er Beriget med roefibrer, for at hjælpe fordøjelsen af hårboller.

 

Yderligere information

Vægt 6000 kg
VægtDB

,

Variantv2

Tryk på billedet for at forstørre det. 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carnilove til voksen kat Hårbolle kontrol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0