Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

25%

Activity Snack Mus

39,95 DKK 29,95 DKK

 Activity Snack mus

Activity snack mus er en snackbold med vælte peter funktion. Den er uberegnelig og katte elsker den. Godbidsbold  og belønnings bold når killing og kat  aktiveres.

 

 

Ryd

Beskrivelse

Activity Snack Mus

Activity Snack mus er aktiveringslegetøj populært kaldet en godbidsbold  til kattekillinger og katte. Katte kan god lide at blive stimuleret og de bliver glade af at få deres sanser aktiveret. Det gælder både fysisk og psykisk. Killinger og voksne katte elsker at lege. Med Activity Snack Mus finder du let nogle e godbidder der kan være med til at underholde killinger og katte. Snack mus er en snackbold med vælte peter funktion. Den er uberegnelig og katte elsker den. Godbidsbold når killing og kat skal aktiveres.

En godbids bold du kan bruge til det daglige foder. Der  til enhver tid kan fyldes med de godbidder og snack du har hjemme. Du er ikke afhængig af en specifik størrelse på dine godbidder. Det er dejligt du kan aktivere din killing eller voksne kat med  en snackbold eller godbids bold,og på den måde undgår du en inaktiv kat. En snackbold en enkel og god løsning, og  med en godbids- eller snack  bold der er til at overkomme både for killinger og voksne katte. Vi har mange katte ejere der også er meget glade for denne Godbidsbold  Slimkat , der er også denne mulighed og den er sjov og er med indbygget legemulighed  Junior snack & play 

Farver er ass. og bestiller du mere en et stk  i samme farve – prøver vi at komme så tæt på som muligt. Vi gør hvad vi kan for at efterkomme ønsker, men kan blive nødsaget til at vælge en af de tilgængelige farver.

Activity Snack Mus  i korte træk

plast
 kan fyldes med godbidder
vælte peter
 låg kan skrues løs
træner færdigheden
Mål: Ø9 cm

Kattesnack og Katte godbidder

Vores udvalg af tasty, sprøde og vildt lækre godbidder og katte snack. Gør at du kan give din kat en lækker og frisk godbid. Alle er smagfulde og vildt lækre og alle katte får tænderne til at løbe i vand, bare de ser eller dufter posen.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
FarveBD

,

DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Activity Snack Mus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0