Cat Face | S

139,00 DKK

Kattetegn Cat Face S

ID tegn er en god ting til dig der har kat der færdes ude. Et tegn gør din kat viser ejerskab, hvis uheldet er ude, kan den  få hjælp og komme hjem

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): 03-CF-ZZ Kategorier: , Tags: , , ,

Cat Face S – Kattetegn

Cat Face S – kattetegn eller ID tegn er en god ting til dig der har kat der færdes ude. Et tegn gør din kat viser ejerskab, hvis uheldet er ude, kan den  få hjælp og komme hjem.
her er et Super flot kattetegn med et stort kattesmil. Køb topkvalitet Kattetegn og ID-tegn fra Red Dingo i rustfri ståle eller i messing. Og du skal vide det er 100 %  nikkelfri.
Der findes ingen katte lov men når en kat har en chip kan det være en god ide at have et ID-tegn. hvis din kat skulle live væk og den skal komme hjem.
Kattetegn Cat Face S er inkl. gravering og sendes fragtfri med Post Danmark. Bestil ved at udfylde tekst felterne, der er tilpasset tegnet. Tegnet kan bruges enten som vedhæng i en halskæde, i et armbånd hvis du bliver væk.

Er et kattetegn nødvendigt?

Som udgangspunkt er der ingen lov der siger en kat skal bære et kattetegn eller ID-tegn. I dag hvor mange katte er udstyret med en chip eller deres tatovering ikke kan læses.
Så viser et Kattetegn eller et ID-tegn, at katten har en ejer og hvor katten bor. Team Jekas anbefaler at du har et tegn på din kat, så din kat kan komme hjem til dig, hvis den skulle blive væk.
Se vores udvalg i Red dingo Her

Står du med spørgsmål

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage.
Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her.
Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Vægt 0.15 kg
Vælg en variant

Messing, Stål

Størrelse

21,4×18,4 mm

Dyr

Kat

Mærke

Reddigo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cat Face | S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen