Tilbud!

Catit Foderbar med glaskåle

292,95 DKK 249,95 DKK

Catit Foderbar med glasskåle  2×400 ml

Catit Foderbar med glasskåle  er trendy og smart design til den moderne bolig. Et flot og stilrent design der er meget let at gøre rent.  En flot og trendy foderbar med plads til både foder og vand i e 2 x 400 ml glasskåle.

 

Ryd

Catit Foderbar med glasskåle  2 x 400 ml

Catit Foderbar med glasskåle  er trendy og smart design til den moderne bolig. Et flot og stilrent design der er meget let at gøre rent.  En flot og trendy foderbar med plads til både foder og vand i e 2 x 400 ml glasskåle. Er du træt af skrigende farver og moderne plastik skåle kan denne foderbar ”  Catit Foderbar med glasskåle Catit ” være en oplagt mulighed. For at den næste foderbar bliver en del af boligens interiør. En foderbar der har lige har den fede HAY stil der er oppe i tiden.

Catit Foderbar med glasskåle

Team Jekas kan varmt anbefale denne fine foder- og madbar til dig der elsker design og smart interiør. Vi har hos  Jekas.dk en vision om at en foderskål ikke bare en foderskål og en vandskål ikke bare en vandskål. Man kan få mange forskellige muligheder, som hver især kan tilbyde noget forskelligt.

Utallige muligheder i foder- og vandskåle

Der er mange forskellige muligheder, og man må derfor tage stilling til hvilken løsning, som passer bedst til sit individuelle behov. Man kan få den klassiske løsning med skåle, som står direkte på gulvet. Det er den nok mest almindelige løsning, som man ser i mange danske hjem. Her er det dog ligeledes muligt med forskellige løsninger. Skålene fås i forskellige materialer og farver. Man kan få de meget klassiske i sølv metal eller sort, men man kan også få nogle med flere farver.

Derudover er der mange forskellige muligheder for underlag, som man kan ligge under skålene. Dermed kan disse holde styr på, at skålene ikke glider rundt på gulvet. De kan samtidig også være med til at samle eventuelt spild op, så dette ikke ligger på gulve

Team Jekas er lige ved hånden

Har du spørgsmål til en vare eller andet kan du vælge at ringe til os på +45 31 15 54 23 eller du kan skrive en mail til os Her. Du kan følge vores nyheder og events Her.
Du kan følge os på Instagram ved at klikke Her . Du er velkommen til at dele dine indkøb med os @Jekashundogkat.

Vi ønsker dig en god tur rundt på shoppen.

Vægt 1.5 kg
Farve

Hvid, Sort

Dyr

Kat

Funktion

Foderbar

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catit Foderbar med glaskåle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen