Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

25%

Catit Senses Dispenser til kattegræs

199,95 DKK 149,96 DKK

Hygiejnisk og brugervenlig

Catit Senses Dispenser til kattegræs er en naturlig kilde til de fibre der støtter kattens fordøjelse og forhindre hårboller.

 

Beskrivelse

Catit Senses Dispenser til kattegræs

Catit Senses  Dispenser til kattegræs,  er en naturlig kilde til de fibre der støtter kattens fordøjelse, samt hjælper stærkt med at forhindre hårboller. Catit græs dispenser sørger for det er både enkelt og renlig at bruge denne Græs Dispenser, når din kat skal have fornøjelse og let adgang til kattegræs. En sikker måde til at gør det godt for din kat. Catit Kattegræs dispenser er ideel til at bruge indendørs og der er ingen griseri af jord eller andet på gulvet, når den er i brug. Græs Dispenser er let at rengøre og den grå måtte der er uden om dispenseren, giver katte poter ryk punkt massage når de træder på den.

Plast beholder et godt alternativ til den traditionelle urtepotte løsning. En hygiejnisk og brugervenlig løsning, hvor der ikke er det griseri der kan være ved siden af den traditionelle urtepotte løsning. I Catit Senses Dispenser bliver overskydende vand drænet fra jorden, Den øverste del er en fin masket si, hvor græsset gror op og der forhindre katten i at grave jorden op. Dispenser til kattegræs har en god lav højde, der er brugervenlig for killinger og voksne katte. En Naturlig kilde til at forhindre hårboller.

  • Catit Senses græs dispenser bringer udendørs fordele indendørs
  • Græs dispenser  en sikker og grøn beholder
  • Helbred hos enhver kat.
  • Ideel til indendørs katte.
  • Nem at rengøre
  • Akupressur-måtte der giver kattens poter trykpunkmasstage.
  • Se den i aktion
  • Der medfølger ikke katte græs i pakken

Catit Senses til Kattegræs

Cat Activity til kattegræs er en naturlig græs feeder,  den er med til at træne din kats sanser og  træner kattens  færdigheder.  Mange katte elsker den og deres ejere er henrykte, over hvor enkel og let den er i brug.  Et alternativ kan være en ny variant hvor der også er legerung udenom græs dispenseren.

Team Jekas

DU kan altid ringe til vores Team eller du kan sende en mail Her. 

Yderligere information

Vægt 0.4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catit Senses Dispenser til kattegræs”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0