Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

29%

Catit Senses Kradsemåtte

139,00 DKK 99,00 DKK

Catit Senses Kradsemåtte

Catit Senses Scratcher stimulere kattesmedfødte kradselyst og øger lysten til at katte hvæsse deres klør. De forskellige dybder og mønstre i en kradsemåtte. Poter bliver masseret og stimuleret med denne måtte.

 

 

Beskrivelse

Catit Senses Kradsemåtte

Catit Senses kradsemåtte  stimulere kattes medfødte kradselyst og øger lysten til at katte hvæsse deres klør. De forskellige dybder og mønstre i en kradsemåtte. Poter bliver masseret og stimuleret med en måtte. Catit Kradsemåtte når katte mor skal lære sine killinger at hvæsse klør.

Der medfølger Catnip til at drysse ud over Scratch kradse måtte og det øger kattens interesse i kradsebrættet. Alle katte er vilde med Catnip og Baldrian Urt. Du kan se et udvalg af vores  aktiverings legetøj  Her.

  • Catit Senses Kradse måtte
  • Stabi
  • Skridsikker
  • Øger lysten til at kradse
  • Gummimåtte sikres den er skridsikker
  • Lækkert kradsebræt med forskellige dybder
  • Mål uden gummimåtte Ø23 cm
  • Må  med gummimåtte *37 cm
  • Kan kombineres med andre elementer af Catit Senses produkter

Stimuler din kat

Du finder legetøj, som stimulerer din kats forskellige sanser. Dette kan være legetøj, som er med til at stimulere jagt instinktet. Eksempelvis en bold, som man kan kaste, og katten dermed kan jage den. Mange bolde er lavet med en lille ting i midten, som siger lyde, når den triller. Man kan også få forskellige snore med ting spændt på, så man kan lege med katten og få den til at få fast i den. Derudover kan man få ting med pels, som ligner små dyr, og derigennem stimulere kattens jagt instinkt. Man kan få forskellige slags legetøj, som siger lyde.

Team jekas står klar

Har du spørgsmål til et produkt eller levering står Team Jekas klar til at hjælpe dig Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 1.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catit Senses Kradsemåtte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0