Tilbud!
catit-senses-legeskinne 2,0 legebane-jekashundogkat.dkcatit-senses-legeskinne 2,0 legebane-jekashundogkat.dk

Catit Senses Legeskinne 2,0

149,95 DKK

Spænding og Fart

Legebane med spænding og fart giver sjov legetid og timevis af aktivering. Katte elsker bolde og hvor så ikke vælge en boldbane, der virkelig kan give aktivering og sjov leg.

 

 

 

 

Catit Senses Legeskinne 2,0

Catit Senses Legeskinne 2,0 og Legebane er kattelegetøj der altid er in. En Legebane der er bølgeformet og med bold, indbyder til leg og aktivering. Banens form gør der kommer god fart på bolden. Legebane med spænding og fart giver sjov legetid og timevis af aktivering. Katte elsker bolde og hvor så ikke vælge en boldbane, der virkelig kan give aktivering og sjov leg.

Catit Senses Legeskinne 2.0 til legesyge katte og deres killinger, her bliver alle sanser udfordreret og din kat og killinger bliver animeret til leg og dermed aktivering.
Legeskinnen er specielt konstrueret til at lokke din kat til at beskæftige sig samtidig med at styrke sit naturlige jagt instinkt. Pakken indeholder 4 skinner som du selv sætter sammen.

Du kan sætte skinnerne sammen på forskellige måder og du kan også sætte flere sæt skinner sammen, hvis man ønsker en større bane, som helt sikkert får din kats opmærksomhed. Skinnerne har huller så katten kan slå og jagte bolden rundt på banen. Der er muligheder ved at kombinere flere moduler fra Catit Serien.  Kombiner dem i et eldorado af muligheder for leg og aktivering til katte.

Catit Senses Legeskinne 2,0

Højde op til 5 cm
Bold Ø3,5 cm
Åbninger
Lange huller L10,5 x B2,5 cm
Forbindelses stykker L:3 x B4 cm
Nem at sætte sammen med kliksystem
  kan sammensættes individuelt
  Sjov legetøj som stimulere kattens sanser
Med bold
  Rutsjebane  elementer for højere fart
Fremme din kats færdigheder og motorik
Med Bold
2.0

Team Jekas

Du kan se vores udvalg Her.  Har du spørgsmål til Team Jekas kan du vælge at ringe eller du kan sende en mail Her.  Du kan følge os på Facebook her.  Du kan også vælge at følge os på Instagram Her. Team Jekas vil elske at du deler dine indkøb med os og vores kunder ved at #jekashundogkat

 

 

Vægt 1.5 kg
Vælg en variant

28,5X26,5X12,5cm, 27X26,5X8cm, 24X27X19,5cm

Vælg en variant

24X27X19,5cm, 27X26,5X8cm, 28,5X26,5X12,5cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catit Senses Legeskinne 2,0”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen