Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

Catit Senses Welness Center

299,00 DKK 239,95 DKK

Wellness Center med pude

Catit Senses 2.0 Stor Wellness Center til kat der giver nydelse og velvære til kat. Der er to modeller størrelse Large har en hyggelig liggeplads, med en blød pude din kant kan slænge sig på. Når den vil slappe af og hygge sig.

 

Beskrivelse

Catit Senses Welness center og massagecenter

Catit Senses Welness Center og massagecenter til kat der giver nydelse og velvære til kat.  Catit Senses Welness Center og massage, giver din kat al den pleje den kan ønske sig.  Den hyggelige grønne børster er gode til at pleje og massere nakke og kinder, når der nusses. Toppen der er klar grøn er god at bide i og her får din kat en effektiv tandpleje. En kats sanser er utrolige. Katte kan høre lyde, der overstiger vores høresans. De kan se ting, som er usynlige for os. Med deres lugte-, smags- og følesanser oplever de deres omverden på en måde, der for os er helt u-forståelig.

Tips: du kan spray lidt cat nip på centeret og dermed lokke din kat til at bruge Wellness Senses centeret. Du kan kombinere med de andre dele fra serien. Vil du forkæle Din kat der fortjener det bedste. Din kat vil elske at hygge , nusse og få massage i sit helt eget wellness center. Catit Senses Welness  center Stimulerer din kats sanser med duften af katteurt og giver din kat en helt speciel oplevelse. Du finder modellen i smal/medium ved at se Her.

  aktivitetslegetøj til katte.
Tandkøds-stimulator: Masserer og rengør tænder og tandkød.
. Massage-riller: Din kat kan gnubbe hoved, hals og ansigt.
Massage-børster: Vil Stimulerer kirtler i ansigt og nakke
Mål: 47 x 51,5 x 11,5 cm
Akupunktur måtte
Kan tilsættes katteurt
Stabilt underlag
Stimulerer din kats sanser
Kan bygges sammen med elementer af Cat Senses serien
Du kan kombinere Catit Senses kradsemåtte , Catit Sense foderlabyrint, Catit Senses legeskinne

Har du spørgsmål til Team Jekas

Kan du altid kontakte os på tlf. eller du kan også kontakte ospå mail her.  Vil du dele dine indkøb med Team jekas vil vi blive meget glade for det, du kan dele det på vores facebook side eller i Instagram #jekashundogkat. Har du lyst kan du følge vores opslag med nyheder events og informationer på Instagram Her.

Yderligere information

Vægt 1.5 kg
Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catit Senses Welness Center”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0