Tilbud!
Catit SmartSift kattebakke med hus og kattetoiletCatit SmartSift kattebakke med hus og kattetoilet
Catit SmartSift kattebakke med hus og kattetoilet
Catit SmartSift kattebakke med hus og kattetoilet
Catit SmartSift kattebakke med hus og kattetoilet

Catit SmartSift Kattetoilet

1.414,00 DKK 1.199,00 DKK

Catit SmartSift smart og funktionelt

En Kattebakke r en del af grundudstyret når der er store katte i hjemmet. Kattebakker med eller uden hus, holder kattegrus inde.

 

 

Catit SmartSift Kattetoilet

Catit  SmartSift Kattetoilet Design er et sikkert og roligt system, der er nem og det kræver ikke elektricitet for at fungere, det er 100% manuelt. SmartSift ingen motor betjening sparer besvær og penge med at skulle udskifte dyre elektriske dele.

Catit SmartSift kattetoilet og kattebakke med hus. Her er en innovativ selv rensende kattebakke, hvor der regelmæssigt let fjernes affald. Det er super let at bruge kattebakke og selv børn kan klare det. Det er et sikkert og hånd betjent system der er helt uden motor eller brandfarlige dele.
Catit  arbejder med trinløs og super lydløs tegne- rengørings proces. Hvor affaldet opsamle og bortskaffes effektiv og hurtigt, enkelt rent og ganske let. Catit Design Smart Sift kattebakke med hus er et manuelt og sikkert system, Her er en genial løsning hvis du er træt at børn og hunde der går i kattebakke. Du kan se mere her hvor du se kattebakke med hus i brug eller her 

Hos team Jekas er vi begejstret over denne kattebakke der er så moderne og enkel at have stående. Se med her og se hvor enkelt det er – super smart er det.

Kattebakke uden hus og Kattetoilet med hus

Kattebakke med hus og kattebakke med hus kært barn har mange navne og en kattebakke eller et Kattetoilet med hus, Katte toiletter uden hus og en klassisk kattebakke med eller uden rem. Du finder både kattebakke, katte toilet, kattebakke med rem, Katte toilet med hus og Katte toilet uden hus, du finder dem i mange forskellige varianter. Du finder et væld af forskellige farver og designs. Som vi alle kender, til det nyeste og mest moderne, der er oppe i tiden.

Hos jekas.dk har vi et udvalg og vi har lige fra den helt billige kattebakke til den dyre kattebakke med hus eller kattebakke udenhus. Vi tilpasser hele tiden vores sortiment efter tidens trend. Det skal ikke være besværligt at tømme en kattebakke. Find lige dét toilet der passer dig!

  • Mål: 66 x 48 x 63 cm

Team jekas anbefaler følgende produkter:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

Vægt 5 kg
Mærke

Catit

Funktion

kattebakke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catit SmartSift Kattetoilet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen