Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Catit Treat Spinner

98,00 DKK

Sjov aktivering – Godbids BoldTreat Spinner –  stimulere jægeren i din kat,  med treat spinner  vil du  undgå din kat keder sig og at den overspiser.

 

 

Beskrivelse

Catit Treat Spinner

Catit Treat Spinner vil du stimulere din katte jægers instinkt hvilket din kat har fra naturens hånd og du vil kunne undgå den overspiser eller keder sig.
Catits interaktive behandler Spinner feeder er specielt designet til at undgå overspisning , her vil din kat arbejde for sin mad, den vil spise langsommere og dermed få en bedre fordøjelse.
Det ses at kattens stopper med at kaste sin mad op kort tid efter den har spist, netop fordi den spiser langsommere, mærker den hurtigere den er mæt og optagelsen af maden foregår derfor bedre.

Lad din kat arbejde for sin mad

Med Catits Treat Spinner vil din kat have det sjoveste, mens du arbejder for sin mad. På den måde vil du opfordre den til at gøre fysisk aktivitet og dermed undgå fedme, især  bykatte, der ikke går udenfor, bor de alene eller de kastreres, da de er meget mere tilbøjelige til at lide af fedme, hvilket kan være meget alvorligt for deres helbred.

Kendetegn ved Catit Treat Spinner

  • Dynamisk legetøj til brug med præmier eller mad
  • Let at fylde og rengøre
  • Blødt og fleksibelt silikone cover
  • Premium materialer

Yderligere information

Vægt 1.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catit Treat Spinner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0