Tilbud!

Catnip Bobbels 120ml

49,00 DKK 39,00 DKK

Catnip Bobler 120 ml du kan  aktiver din kat med og give den lege tid med motion og sanse træning.

Catnip Bobbels 120ml

Catnip Bobbels er  et sikkert hit hos katte. de elsker duften af catnip og de elsker at fange de livlige bobler der blæses ud til dem. Du vil aktivere din kats sanser med Catnip Bobler og du viil give din kat en god og værdiful aktivering. Katte elsker de sjove og flyvende bobler og de elsker at  indfange boblerne. Du kan få catnip i spray og du kan få catnip i løsvægt.   Vi har  også de fede nyheder fra Jr Farms Catnip sticks og Bolde.

Trixie bobbels vand med Catnip  er et sjovt katteaktiveringslegetøj med catnip. Catnip har den egenskab, at det udskiller en lugt, som katte bliver tiltrukket af. Det gør at kattegetøj med catnip er meget effektivt til at motivere katte til at lege. Sæbebobler er ofte en stor succes for legesyge katte.  Da de fine bobler er sjove at jagte og forsøge at fange, som de kommer svævende gennem luften med flotte farver.

Dette catnip bobbels vand er uskadeligt for din kat i små mængder. Derfor så du kan trygt lege med din kat uden at være bekymret for, om den spiser sæbeboblerne. Dog er det vigtigt, at du sørger for at fjerne rester af sæbeboblevand fra gulvet og andre overflader efter endt leg, da større mængder catnip kan gør din kat afhængig.

Sammen med flasken følger en stang med ring i enden til at puste boblerne ud gennem. Denne stang kan være nede i flasken, når låget er skruet på, så du altid ved, hvor den er, når du vil blæse sæbebobler.

 

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catnip Bobbels 120ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen