Tilbud!

Catnip mus Petstages

39,00 DKK

Petstages Kattelegetøj er slidstærk 

En kunstig mus kan være med til at animere og stimulere din kats naturlige jagt instinkt. Uanset om det er catnip eller det er Baldrian urt så er det noget katte elsker.

 

 

Catnip mus Petstages Kattelegetøj

Catnip mus Petstages Kattelegetøj. Catnip mus Petstages Kattelegetøj er slidstærk, farverig og med lækker catnip urt.  Der er mange grunde til at give en kat kattelegetøj. Legetøj kan være med til at din kat ikke keder sig. Det holder din kat beskæftiget når den er alene hjemme eller når du ikke har tid til at lege med den.

Kattelegetøj  er med til at aktivere og animere din kat til leg.  Du stimulere din kats naturlige jagt-instinkt med en catnip mus og forhindre dermed, den kommer til at kede sig. Kattelegetøj med catnip mus, baldrian og baldrianurt er altid et hit.

Er der en grund  min  kat en mus at lege med?

En kunstig musmed catnip, baldrian eller catnip urt kan være med til at animere og stimulere din kats naturlige jagtinstinkt. Uanset om det er catnip eller det er Baldrian urt. Det er en god og naturlige måde at din kat for motioneret på. Og samtidigt får den stimuleret jagt instinktet på.

Var din kat ude kat og i naturen ville den fange mus og derfor er det en vigtig del af dens udvikling når det er en indekat. At den får motiveret og simuleret jagt instinktet dagligt. Hos jekas har vi et stort udvalg af kunstige mus i adskillige farver og design. Her er der noget til en hver kat uanset om det er  indekat eller udekat. Uanset om det e Catnip, Baldrian eller Baldrianurt er det et his hos din kat.  

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catnip mus Petstages”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen