Tilbud!

Catnip mus Petstages

49,00 DKK 39,00 DKK

Petstages Kattelegetøj er slidstærk 

En kunstig mus kan være med til at animere og stimulere din kats naturlige jagt instinkt. Uanset om det er catnip eller det er Baldrian urt så er det noget katte elsker. Et fedt design i den kvalitet der bare holder til at blive leget med.

 

 

Catnip mus Petstages Kattelegetøj

Catnip mus Petstages Kattelegetøj. Catnip mus Petstages Kattelegetøj er slidstærk, farverig og med lækker catnip urt.  Der er mange grunde til at give en kat kattelegetøj. Legetøj kan være med til at din kat ikke keder sig. Det holder din kat beskæftiget når den er alene hjemme eller når du ikke har tid til at lege med den. Kattelegetøj  og aktiverings legetøj er med til at aktivere og animere din kat til leg. Du stimulere din kats naturlige jagt-instinkt med en catnip mus og forhindre dermed, den kommer til at kede sig. Kattelegetøj med catnip mus, baldrian og baldrianurt er altid et hit.

Er der en grund  min  kat en mus at lege med?

En kunstig musmed catnip, baldrian eller catnip urt kan være med til at animere og stimulere din kats naturlige jagtinstinkt. Uanset om det er catnip eller det er Baldrian urt. Det er en god og naturlige måde at din kat for motioneret på. Og samtidigt får den stimuleret jagt instinktet på. Var din kat ude kat og i naturen ville den fange mus og derfor er det en vigtig del af dens udvikling når det er en indekat. At den får motiveret og simuleret jagt instinktet dagligt. Hos jekas.dk har vi et stort udvalg af kunstige mus i adskillige farver og design. Her er der noget til en hver kat uanset om det er  indekat eller udekat. Uanset om det e Catnip, Baldrian eller Baldrianurt er det et his hos din kat.  

Er der en grund til at jeg skal vælge en bold til min kat?

jekas.dk mange forskellige slags bolde til din kat. En bold er et sjovt og skønt stykke kattelegetøj, det giver dig og din kat mange gode timers leg. De fleste katte elsker kattelegetøj, der bevæger sig og de kan jagte rundt i rummet. Derfor kan en bold være et godt valg, når du skal vælge legetøj. De fleste katte formår selv få bolden til at bevæge sig og det er derfor der er mange gode timers leg for din kat, når den f.eks. er alene hjemme eller, når du ikke lige har tid og lyst til at lege med den. Jekas.dk har bolde i mange forskellige farver og materialer. Vi har bolde af plastik, stof, skumgummi og sisal.

Naturlegetøj kan Jekas.dk varmt anbefale til kat.

Har du lyst til at se hvorfor kan du se det ved at følge dette link Her.

Har du spørgsmål kan du kontakte Team Jekas Her.  Du kan følge os på Instagram Her. Har du lyst til at dele dine indkøb med os kan du gøre det her #jekashundogkat

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catnip mus Petstages”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen