Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Catnip Shaker

27,00 DKK

Catnip Shaker

Største delen af katte elsker duften af Catnip, det stimulere og indbyder din kat til leg og hygge. Catnip holder en langvarig duft, hvilket er optimalt, når de er i brug.

 

Varenummer (SKU): TX42241 Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

CatNip Shaker

Catnip Shaker til kattelegetøj  – kommer i en beholder der gør det let at dosere  catnip til det formål du ønsker at bruge catnip til.
Største delen af katte elsker duften af Catnip, det stimulere og indbyder din kat til leg og hygge.  Catnio indeholder Nepeta catarina blade der stimulere katten til leg og hygge. Catnip holder en langvarig duft, hvilket er optimalt, når de er i brug.  Den fine beholder gør det både nem og samtidig økonomisk at dosere indholdet, i den mængde der ønskes. Du kan bruge catnip til at animere din kat til leg. Men du kan ogsåb bruge den når du vil vise hvor den må hvæsse sine klør eller hvor den må sove. Har du et sted den ikke vil sove, så er det måske fordi hulen eller sengen dufter ny. Så er det godt at kunne bruge Catnip shakeren.

  • indeholder Nepeta catarina blade
  • stimulerer katten til at lege
  • med en langvarig duft
  • nem og økonomisk dosering
  • 30 g

Kattelegetøj  vælge en bold til min kat?

jekas Hund & Kat  har mange forskellige slags bolde til din kat. En bold er både sjov og skøn kattelegetøj. Her  giver det din kat mange gode timers leg. De fleste katte elsker kattelegetøj, der bevæger sig let og kan  jagtes rundt i rummet. Derfor kan en bold være et godt valg, når du skal vælge legetøj. De fleste katte formår selv få bolden til at bevæge sig og det er derfor der er mange gode timers leg for din kat, når den f.eks. er alene hjemme eller, når du ikke lige har tid og lyst til at lege fangeleg med den. hos Jekas har bolde i mange forskellige farver og materialer. Vi har bolde af plastik, stof, skumgummi og sisal.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Catnip Shaker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0