Tilbud!
Bobble kat Tuf til aktivering og sjov legBobble kat Tuf til aktivering og sjov leg

Bobble Kat Tuf Catnip

39,95 DKK

Bobble Kat Tuf

Bobble kat Tuf giver dig en helt anden måde at være ammen med din kat på.  Det giver så manger timers sjov leg og ikke mindst kvalitets legetid for både kat og ejer.

Bobble kat Tuf Catnip

Bobble kat Tuf Catnip giver dig en helt anden måde at være ammen med din kat på.  Det giver så manger timers sjov leg og ikke mindst kvalitets legetid for både kat og ejer. et sikkert hit hos katte. de elsker duften af bobble kat Tuf catnip og de elsker at fange de livlige bobler der blæses ud til dem. Du vil aktivere din kats sanser med Bobble Kat Tuf Catnip og du viil give din kat en god og værdiful aktivering. Katte elsker de sjove og flyvende bobler og de elsker at  indfange boblerne.

Bobble kat Tuf Catnip  er bobbelvand med Catnip  er et sjovt katte aktiverings legetøj med catnip. Catnip har den egenskab, at det udskiller en lugt, som katte bliver tiltrukket af. Det gør at katte legetøj med catnip er meget effektivt til at motivere katte til at lege. Livlige Bobler er ofte en stor succes for legesyge katte.  Da de fine bobler er sjove at jagte og forsøge at fange, som de kommer svævende gennem luften med flotte farver.

Dette Catnip Bobbels vand er uskadelig for din kat i små mængder. Derfor så du kan trygt lege med din kat uden at være bekymret for, om den spiser sæbeboblerne. Dog er det vigtigt, at du sørger for at fjerne rester af sæbeboblevand fra gulvet og andre overflader efter endt leg, da større mængder catnip kan gør din kat afhængig. Sammen med flasken følger en stang med ring i enden til at puste boblerne ud gennem. Denne stang kan være nede i flasken, når låget er skruet på, så du altid ved, hvor den er, når du vil blæse Catnip bobler.

Du kan få catnip i spray og du kan få catnip i løsvægt.   Vi har  også de fede nyheder fra Jr Farms Catnip sticks og Bolde.

Kattelegetøj skal vælge en bold til min kat?

jekas.dk har mange forskellige slags bolde til din kat. En bold er både sjov og skøn kattelegetøj. Her  giver det din kat mange gode timers leg. De fleste katte elsker kattelegetøj, der bevæger sig let og kan  jagtes rundt i rummet. Derfor kan en bold være et godt valg, når du skal vælge legetøj. De fleste katte formår selv få bolden til at bevæge sig og det er derfor der er mange gode timers leg for din kat, når den f.eks. er alene hjemme eller, når du ikke lige har tid og lyst til at lege fangeleg med den. Jekas.dk har bolde i mange forskellige farver og materialer. Vi har bolde af plastik, stof, skumgummi og sisal.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bobble Kat Tuf Catnip”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen