Cheese & Yogurt STICKS

30,00 DKK

Dødlækker Hundesnack!

Smagfuld  og lækre sticks der er uden sukker og hvor hunde elsker både duft og smag af de lækre Hundesticks.  Gives som belønning eller snack til din hund.

Cheese & Yogurt STICKS Hundesnacks Hypoallergenic

Cheese & Yogurt STICKS, 16 STK – hundesnacks fra Alpha Spirit. De er Hypoallergenicer eksklusiv brug af ingredienser og uden brug af kødmel, uden gluten og uden sukker.Det er perfekte Alpha Spirit Sticks med os og kylling, sunde og naturlige hundesnack og godbidder uden kødmel og korn. Dødlækker Hundesnack! Smagfuld  og lækre sticks der er uden sukker og hvor hunde elsker både duft og smag af de lækre Hundesticks.  Gives som belønning eller snack til din hund.

Dertil er de nærende , herunder alger, 8 rig kilde til omega 3 & 6 fedtsyrer. Især DHA som stimulere hårets styrke og lysstyrkee ) samtidig med renset gærekstarkt  , hjælper på at forbedre visse fysiologiske funktioner ( kardivasklulær, visuelt og kognitivt, der bidrager til udvikling af immunsystemet.

Hundesnack der fjerner tandsten takket være den mekaniske virkning og knoglepartiklerne.  Der indeholder stivelse, der afhjælper tandsteeen. Team jekas anbefaler du kan klippe dem i stykker og bruge dem som gobbidder til træning eller i aktivitetslegetøj.

Cheese & Yogurt STICKS, 16 STK – Allergivenlig Hundesticks.

Takket være den unikke og innovative proces Tendrize Technology. Er Alpha Spirit en allergivenlig Hundesnacks. Prosessen består i en gennemblødningsteknik, hydrolyse og dehydrering af kolt fersk kød protein. Ved at bruge denne teknologi er det færdige produkt et synonym for sund livskvalitet for hunde, biologisk passende, udviklet og produceret med egne ingredienser.

  • Ikke tilsat sukker
  • Pakke indeholder 16 sticks
  • semi most

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

 

Vægt 0.1 kg
Antal

1stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cheese & Yogurt STICKS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen