Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Chuckit Breathe Right

Fra: 69,00 DKK

Chuckit Breathe Right Ball

Din hund kan trække vejret normalt når den løer med bolden i munden. Det geniale fetch legetøj hjælper til en aktiv og sund hund. Der let kan hente og løbe med den lette bold i munden.

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Chuckit Breathe Right – Fetch Ball

Chukit Breathe Rigthe Right Fetch Ball – hjælper din hund med at bruge den ubegrænsede energi reserver med Chuckit! Træk vejret med let og slidstærkt hundelegetøj. Dette interaktive jagte-og-hente legetøj giver timers legetid for dig og din  elskede pels ven. Med et design, der giver din hund lettere at trække vejret, løbe længere og hente længere. Hentebolden har utroligt hopp og holdbarhed, der bringer nye måder at hente og har en sjovere, interaktiv måde at tilbringe tid med din bedste ven på. Fantastisk til alle racer og alle livsfaser.De vigtigste fordele

  • Interaktivt jage og hente legetøj lavet af plast, så det er sikkert og sjov leg også et sjovt tyglegetøj.
  • Fantastisk hente kugle der giver mulighed for lettere vejrtrækning under spillet, så din ven ikke bliver træt lige så let.
  • Arbejder med alle Chuckit! og tåler timevis af sjov, uanset om det er ude i et åbent felt eller på stranden.
  • Det geniale fetch legetøj hjælper med at holde din ven aktiv og sund, da det fremmer motion og aktivitet, og er også perfekt til de hunde, der har tendens til at kede sig let.
  • Unikt design har åbninger, der gør det muligt for legetøjet at blive brugt som en godbold og hjælper med at holde din hund travlt og engageret, når han prøver at komme til godbidderne.

Hold øje med din hund når den leger

Hver hund spiller forskelligt, og da ikke alt legetøj er skabt ens, er det altid bedst at holde øje med din hvalp nøje i tilfælde af, at ting bliver ujævne. Overvåget leg vil hjælpe legetøj vare længere og vigtigst af alt holde din ven sikker. Intet hundelegetøj er virkelig umulig at ødelægge, så fjern altid legetøjet fra legetid, hvis stykker begynder at gå af.

Team jekas er klar hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål eller noget du er i tvivl om er kan du ringe, sende en sms eller kontakte os her. Du kan også følge vores nyheder, events og blive inspireret her. Team Jekas vil blive glad hvis du vil dele dine indkøb mes os og det kan du gøre ved at @jekashundogkat på Instagram eller give os et tag på facebook.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Variantv2

, ,

FarveBD

FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chuckit Breathe Right”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0