Chuckit Erratic Ball -HUndelegetøjChuckit Erratic Ball -HUndelegetøj

Chuckit Erratic Ball – Sjov Leg

69,00 DKK

Chuckit Erratic Ball

Erratic Ball – er ikke at sammenligne med andre bolde. I stedet for at være rund har den nemlig en funny og kantet form, der  gør den ekstra svær både at fange og vide hvilken retning den stikker af i.

Chuckit Erratic Ball

Chuckit Erratic Ball er en kantet bold hvor din hund aldrig vil vide hvilken retning den tager.  Team Jekas syntes du skal møde en sjov og innovativ legekammerat: Chuckit! Erratic Ball – er ikke at sammenligne med andre bolde. I stedet for at være rund har den nemlig en funny og kantet form, der  gør den ekstra svær både at fange og vide hvilken retning den stikker af i.

Bolden holder din hund på poterne og den kræver opmærksomhed fra din hund. Chuckit Erratic ball  kræver udholdenhed og energi , fordi den den skal fanges og jages  rundt.  Din hund vil elske at løbe efter den vilde og vanvittige bold, der hopper rund både hid og did efter forgodtbefindende. Chuckit Bolden er både sjov i hjemmet og i parken, og er nem at have med på tur. Når I er færdige med at lege, er det nemt at rengøre og så er den som ny .

Chuckit launcher

Chuckit Erratic Ball er selvfølgelig lavet af 100 % naturgummi og Chuckit er kendt for at være ekstra robust og i en høj kvalitet. Hvis du vil have mere gang i bolden. Anbefaler Team Jekas Chuckit! Ball Launcher – her får du en fantastisk god kaster med på holdet. Den kaster Erratic Ball langt væk. De lange afstande gør det meget mere spændende for din hund. Når den skal hente bolden. Chuckit! Ball Launcher er nem at bruge, og din hund vil afgjort tage godt imod den nye deltager på holdet!

Chuckit! Erratic Ball i korte træk:

  • Uforudsigelig og vild bold til hund
  • Af naturgummi: særdeles robust og slidstærk,
  • Hopper ekstra højt
  • Kantet form:  ffår gummibolden til at springe vildt rundt i alle retninger.
  • Nem rengøring: overfladen kan nemt og hurtigt tørres af
  • Farve: grøn
  • Materiale: 100 % naturgummi
  • Passer sammen med Chuckit!-launcher
  • Størrelse: Ø ca. 6 cm (størrelse M)

Chuck it – måder at lege og spille bold på
En anderledes og ny måde at lege med  bold på: Det store udvalg af interaktivt legetøj fra Chuckit! gør det meget  sjovere at lege med din hvalp eller din hund! Din hund vil elske at lege, jage, lede, løbe, tumble eller leget med vores spændende vandlegetøj – med de innovative kvalitets produkter fra Chuckit! bliver turen ud i naturen meget sjovere. Chuckit!  Erratic Ball flyver endnu højere og længere i kombination med den passende Chuckit! Ball Launcher:

Bemærk: som ved alle andre produkter skal du holde øje med hunden, når den leger med dens legetøj. Kontroller regelmæssigt produktet for skader, og udskift legetøjet med et nyt, hvis det er skadet eller er defekt.  Ellers vil der være en  risiko for at din hund kan komme til skade

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.8 kg
Farve

Grøn

Dyr

Hund

Funktion

Legetøj

Bredde

6 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chuckit Erratic Ball – Sjov Leg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen