Tilbud!
Chuckit-selvlysende-rugbyChuckit-selvlysende-rugby

Chuckit Rygby Bold

245,00 DKK

Selvlysende Rugby bold

Chuckit!  – er ikke at sammenligne med andre bolde. Den er velegnet til at kunne bruges i naturen til leg og til træning. Den er selvlysende og kan derfor altid følges

Varenummer (SKU): Chuckit selvlysende Rugby bold H323065 Kategorier: , , Tags: , , ,

Chuckit Rugby Bold Selvlysende

Chuckit  Rugby bold selvlysende. Team Jekas syntes du skal møde en sjov og innovativ legekammerat: Chuckit! selvlysende rugby bold – er ikke at sammenligne med andre bolde. Den er velegnet til at kunne bruges i naturen til leg og til træning. Den er selvlysende og kan derfor altid følges .

Bolden holder din hund på poterne og den kræver opmærksomhed fra din hund. Chuckit selvlysende bold kræver udholdenhed og energi , fordi den den skal fanges og jages  rundt.

Din hund vil elske at løbe efter den vilde og vanvittige bold, der hopper rund både hid og did efter forgodtbefindende. Chuckit Bolden er både sjov i hjemmet og til træning, og er nem at have med på tur. Når I er færdige med at lege, er det nemt at rengøre og så er den som ny .

Chuckit Launcher

Chuckit Erratic Ball er selvfølgelig lavet af 100 % naturgummi og Chuckit er kendt for at være ekstra robust og i en høj kvalitet. Hvis du vil have mere gang i bolden. Anbefaler Team Jekas Chuckit! Ball Launcher –  her får du en fantastisk god kaster med på holdet. Den kaster Erratic Ball langt væk. De lange afstande gør det meget mere spændende for din hund. Når den skal hente bolden. Chuckit! Ball Launcher er nem at bruge, og din hund vil afgjort tage godt imod den nye deltager på holdet!

Chuckit! Erratic Ball i korte træk:

  • Uforudsigelig og vild bold til hund
  • den aparte form form giver sjov leg og træning
  • Nem rengøring: overfladen kan nemt og hurtigt tørres af
  • Farve: grøn

Bemærk: som ved alle andre produkter skal du holde øje med hunden, når den leger med dens legetøj. Kontroller regelmæssigt produktet for skader, og udskift legetøjet med et nyt, hvis det er skadet eller er defekt.  Ellers vil der være en  risiko for at din hund kan komme til skade

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.8 kg
Farve

Natur

Dyr

Hund

Funktion

Legetøj

Længde

20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chuckit Rygby Bold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen