Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Chuckit Ultra Ball

Fra: 95,00 DKK

Bolden er udviklet til aktivering og leg med din hund. Bolden er lavet i holdbart og slidstærkt naturgummi og indeholder 100 % godkendte komponenter. Der er ingen pthalater og  nitrosamine.

Ryd
Varenummer (SKU): CO1702 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Chuckit Ultra Ball

Chuckit Ultra Ball boldene er fremstillet af fleksibelt gummi uden filt og har en ekstrem holdbarhed. Den kan godt bides i stykker, men holder væsentlig længere end en almindelig bold. Den er anderkendt for sin høje kvalitet. Boldene kan anvendes i vand, da boldene kan flyde. Ultra ball findes både med og uden nylon håndtag. Ultra Ball med stærk nylon håndtag er støbt med integreret stolpe indeni, hvor nylon håndtaget går rundt om og man kan derfor ikke trække håndtaget igennem bolden. Boldene er desuden velegnet til træning og til luncherne. Bolden er udviklet til aktivering og leg med din hund. Bolden er lavet i holdbart og slidstærkt naturgummi og indeholder 100 % godkendte komponenter. Der er ingen pthalater og  nitrosamine.

Chuckit Ultra Ball

Ultra Ball er en god all-round bold til legesyge og boldtossede hunde! Er din hund vild med at løbe langt efter bolden, så anbefaler vi at du køber en Chuckit Launcher, som ekstra kastearm. Ultra Ball´s er i en ekstra god kvalitet, den passer til Chuckit boldslynge, husk at kontrollere bold og launcher passer sammen. Din hund vil elske udfordringen med at hente og fange bolden. Og den vil trofast hente og bringe bolden tilbage til dig – igen og igen.

  • Chuckit Ultra Ball kan købes i forskellige str.
  • Small: 5 cm. i diameter / 2 stk. pr. pakning
  • Medium: 6 cm. i diameter / 2 stk. pr. pakning
  • Large:  7,6 cm i diameter / 1 stk i pakning

Bemærk: Som ved alle andre produkter skal du holde øje med din hund, når den leger med legetøj. Kontroller legetøj  og opdager du der skader eller defekter skift det ud med nyt.  Ellers kan der være risiko for at dub hund kommer til skade.

Team Jekas er klar hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål kan du kontakte os på telefon, sms eller her Du kan følge vores events, nyheder og finde inspiration ved at følge os her. Team Jekas vil blive glade hvis du vil dele dine indkøb med os på #jekashundogkat på Instagram eller du kan tagge Jekas Hund og kat os på facebook.

Yderligere information

Vægt 0.35 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chuckit Ultra Ball”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0