Collar Puller Træning - Apportleg - Trækleg - Hundelegetøj
Tilbud!
Collar Puller Træning - Hundelegetøj - Trækleg - Flyder- Apportleg aktivitetslegetøjCollar Puller Træning - Hundelegetøj - Trækleg - Flyder- Apportleg aktivitetslegetøj

Collar Puller Træning sæt

129,00 DKK199,00 DKK

Fitnessredskab – Aktivitetslegetøj

Orginal Collar Puller Træning  Puller er trænings legetøj der  vejer intet,  solid og slidstærk trænings legetøj til aktive hunde

Ryd
Varenummer (SKU): AK:61251 Kategorier: , , Tags: , ,

Collar Puller Træning – Apportleg – Trækleg

Collar Puller Træning sæt er velegnet til flere ting og det kan være til træning, eller til apportér og det kan være til trækleg. Det er et hundelegetøj med mange muligheder når det gælder, brugervenligt og slidstærkt aktivitetslegetøj. Det bløde materiale der er blød for hunde at bide i er slidstærk og tåler at blive leget med. Når vi træner vores familie hunde er Collar Puller Holdbar og slidstærk, det ses nærmest ikke at den er brugt.

Collar Puller består af to ringe der er det perfekte Hundelegetøj til Apportér. Du kan give hundetræning og du kan gøre det på en sjov og måde med de to ringe. Du vil have hundens fulde opmærksomhed når der trænes apportér. Det kan også være du under træning leger trækleg med din hund og det tåler Collar Puller også. Trækleg er en af de mest bruge former for aktivitetslegetøj der bruges til hundetræning.

Collar Puller er meget mere end bare et hundelegetøj. Det kan beskrives som et aktivitetslegetøj, nogle vil også kalde det et fitness værktøj. Puller består af et sæt ringe, det er kombinationen af to ringe der øger intensiteten af træningen og det gør du har hundens fulde opmærksomhed, igennem hele træningen.

Aktivitetslegetøj og Fitnessredskab

Her er et alsidigt hundelegetøj der har mange muligheder. Et aktivitetslegetøj der er let at og der gør det muligt for hundeejer at træne i længere tid. Hundetræning er let og sjov med Collar Puller og det vil derfor også være muligt for børn og kvinder at træne aktivitetslege.

Det unikke og hel specielle materiale de er lavet skader ikke tandkød eller hundens tænder.

Her er et fitnessredskab der kan flyde. Dermed åbnes der flere muligheder for interaktion og træning med hunden. En hundetræner bruger ikke fitnessredskaber der efterlader nogen lugt på hænderne. Det er vigtigt og her er Collar Puller perfekt fordi det ikke efterlader nogen lugt på trænerens hænder.

Det er et træningsredskab og et fitnessredskab der er ideel til Pit Bull, Hyrde Hunde, Staffordshire Terrier, Dobermann, Labrador og så videre.

  • Der er to stk. i et sæt
  • Mål: Small 19 cm /  Large 30 cm
  • Slidstærk
  • Fitnessredskab med mange muligheder
  • Puller er den helt perfekte ring til til aktivering
  • Den kan både bruges til trænings øvelser, f.eks. apport eller I kan lege trække/hive leg.
  • Legering til træk leg, apport leg.
  • Flyder og er slidstærkt også lidt hårdere leg.
  • Se video med her Collar Pullar  og Her
  • Bidevenlig for tænder og tandkød

Aktiverings legetøj til din hund

Hvis din hund for alvor skal aktiveres, kan du også finde forskelligt legetøj, som er beregnet til, at du som ejer kan kaste, og hunden kan løbe efter. Du finder både bolde og aktiverings legetøj som du kan kaste og dermed aktivere din hund til at løbe efter. Måske du endda kan bruge det til at lære din hund at lege ruske og hente leg. Find netop det stykke legetøj, som din hund vil elske i vores store sortiment.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.3 kg
Størrelse

S, L

Dyregruppe

Hund

Farve

Lilla

Funktion

Træning

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Collar Puller Træning sæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen