Jumping Ball jekashundogkat.dkJumping Ball jekashundogkat.dk

Coockoo Jumping Ball

199,00 DKK

 Jumping Ball

Er en elektronisk bold der i bevægelse er både sjov spændende og gemt dybt inde i den sødeste plys dyr med de store øjne, er der en sjov lyd. SUPER sjov plys bold med lyd og bevægelse.

Ryd

Coockoo Jumping Ball

CoocKoo Jumping Ball er en elektronisk bold der i bevægelse er både sjov spændende og gemt dybt inde i den sødeste plys dyr med de store øjne, er der en sjov lyd. SUPER sjov plys bold med lyd og bevægelse. Jumping Ball er allerede et kæmpe HIT og mange hunde- og katte ejere har fortalt Coockoo Jumping Ball.  Er noget deres pels ven har som favorit legetøj ved kontakt.  Når  bolden bevæger sig  og den hoppende giver lyd fra sig. Giver det  stor aktivitet og glæde hos din hund. Der er timers underholding og fornøjelse hos din hund af den sjove og fantasifulde bold.   Coockoo Bouncy giver din hund aktivering helt uden hjælp, og på den måde underholder hunden sig selv  på en sjov og underholdende måde. Du kan se vores udvalg i Hundelgetøj her.

  • Hunde- og  Kattelegetøj

Jumping Ball – Et helt igennem sjov stykke legetøj

Når du starter for Jumping Ball, bevæger den sig samtidig med den giver lyde fra sig. Den er igang i 20 sekunder , når der ingen aktivitet er stopper den, når hunden tager fat i den igen, starter den op igen, hundene har den ofte som en af favoritterne. Et af tidens absolut hotteste når det gælder hundelegetøj. Sjov fantasifuld og et hit hos hunde og deres ejere. Din hund vil elske denne skøre bold med den sjove lyd og den utilregnelig hoppende adfærd. Den vil aldrig vide hvor bolden hopper hen Coockoo Bouncy Jumping Ball. Her fra Team jekas  anbefaler vi bolden som et hit til en gave til alle pels børn.

  • Elektronisk hundelegetøj.
  • Mål: Ø 20cm ( til hunde i alle størrelser
  • Bruger 3 x AAA-batterier ( inkluderet)
  • Mål: 28 x 19 cm
  • Farver: Lime/Pink

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 1.3 kg
Farve

Blå, Hot Pink, Lime

Mærke

Flamingo

Dyregruppe

Hund, Kat

Funktion

Legetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Coockoo Jumping Ball”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen