Tilbud!

Coockoo Jumping Ball

199,00 DKK 179,00 DKK

CoocKoo Bouncy Jumping Ball

Er en elektronisk bold der i bevægelse er både sjov spændende og gemt dybt inde i den sødeste plys dyr med de store øjne, er der en sjov lyd. SUPER sjov plys bold med lyd og bevægelse.

Ryd

Coockoo Jumping Ball

CoocKoo Jumping Ball er en elektronisk bold der i bevægelse er både sjov spændende og gemt dybt inde i den sødeste plys dyr med de store øjne, er der en sjov lyd. SUPER sjov plys bold med lyd og bevægelse. Jumping Ball er allerede et kæmpe HIT og mange hundeejere har fortalt Coockoo Jumping Ball.  Er noget deres pels ven har som favorit legetøj ved kontakt.  Når  bolden bevæger sig  og den hoppende giver lyd fra sig. Giver det  stor aktivitet og glæde hos din hund. Der er timers underholding og fornøjelse hos din hund af den sjove og fantasifulde bold.   Coockoo Bouncy giver din hund aktivering helt uden hjælp, og på den måde underholder hunden sig selv  på en sjov og underholdende måde. Du kan se vores udvalg i Hundelgetøj her

Jumping Ball – Et helt igennem sjov stykke legetøj

Når du starter for Jumping Ball, bevæger den sig samtidig med den giver lyde fra sig. Den er igang i 20 sekunder , når der ingen aktivitet er stopper den, når hunden tager fat i den igen, starter den op igen, hundene har den ofte som en af favoritterne. Et af tidens absolut hotteste når det gælder hundelegetøj. Sjov fantasifuld og et hit hos hunde og deres ejere. Din hund vil elske denne skøre bold med den sjove lyd og den utilregnelig hoppende adfærd. Den vil aldrig vide hvor bolden hopper hen Coockoo Bouncy Jumping Ball. Her fra Team jekas  anbefaler vi bolden som et hit til en gave til alle pels børn. 

  • Elektronisk hundelegetøj.
  • Mål: Ø 20cm ( til hunde i alle størrelser
  • Bruger 3 x AAA-batterier ( inkluderet)
  • Mål:28 x 19 cm
  • Farver: Lime/Pink

Har du spørgsmål til Team Jekas

Kan du altid kontakte os på tlf du kan også sende en mail til os her.  Vil du dele dine indkøb med Team jekas vil vi blive meget glade for det, du kan dele det på vores facebook side eller i Instagram @jekashundogkat. Har du lyst kan du følge vores opslag med nyheder events og informationer på Instagram Her. 

Vægt 1.3 kg
Farve

Blå, Hot Pink, Lime

Mærke

Flamingo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Coockoo Jumping Ball”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen