Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

34%

Coockoo Sling 360

299,95 DKK 199,00 DKK

Sjov aktivering

 Her er et et sjovt og drillende design med de. Sling har en hale der kører rundt og den animere katten til af fange den.

 

Ryd
Varenummer (SKU): 409-437469 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Coockoo Sling 360

Her Coockoo Sling 360 i et sjovt og drillende design. Sling har en hael der kører rundt og den animere katten til af fange den.
Du kender din kat og du ved den gerne vil lege. Derfor ved du også at dette kattelegetøj vil være en oplagt mulighed for at aktivere din kats lege og jagt instingt.

Coockoo Sling er udstyret med en hale der kører rundt og som katten skal prøve at fange.  CooKoo Sling er elektronisk og kører på batterier. CooKoo Sling er et anderledes og super fedt kattelegetøj med et sjovt og crasy look. De fede farver er noget katte elsker, de tiltrækkes af de skarpe farver.

  • Farve: Blå, Lime
  • Sling er beklædt med lækkert blød plys
  • Designet indikerer sjov og ballade
  • Dekoreret med helt skøre øjne.

Specifikationer:

  • Mål: Ø24cm x H: 5,5 cm
  • 3 x AA Batterier ( ikke inkluderet)

Legetøj er  mange ting

Legetøj kan være mange forskellige ting, også når det gælder katte. Mulighederne er mange, og der kan være forskel på, hvad for noget legetøj, som den enkelte kat gider lege med. Derfor kan det være en god idé at prøve nogle helt forskellige slags. Man finder kun ud af hvilke typer legetøj, som katten bryder sig om ved at prøve det. Den kan ikke fortælle dig det. Kategorien med katte legetøj indeholder et væld af forskellige produkter, som alle er nøje udvalgt. Det er legetøj, som tilsammen udgør et anderledes og spændende sortiment. Alt sammen rettet mod, at din kat skal have det bedst tænkelige katte liv.

Stimuler din kat

Du finder legetøj, som stimulerer din kats forskellige sanser. Dette kan være legetøj, som er med til at stimulere jagt instinktet. Eksempelvis en bold, som man kan kaste, og katten dermed kan jage den. Mange bolde er lavet med en lille ting i midten, som siger lyde, når den triller. Man kan også få forskellige snore med ting spændt på, så man kan lege med katten og få den til at få fast i den. Derudover kan man få ting med pels, som ligner små dyr, og derigennem stimulere kattens jagt instinkt. Man kan få forskellige slags legetøj, som siger lyde. På den måde kan man stimulere denne sans.

Team Jekas er lige ved hånden

Har du spørgsmål til en varer kan du enten ringe eller kontakte os på mail Her. Du kan følge os på facebook eller du kan følge os på instagram Her. 

Yderligere information

Vægt 0.5 kg
FarveBD

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Coockoo Sling 360”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0