Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

25%

CoolPets Splash Pool

399,95 DKK 299,95 DKK

Vandleg afkøling og sjovleg

Sommerens fedeste nyhed til ren vandleg for hunde og børn i familien. Sjov sommer aktivering og timer af sjov vand leg. Her er noget der giver glæde og sommer sjov.

 

 

 

Beskrivelse

Cool Water Sprinkler Pool

Cool Water Sprinkler Pool er  uden sidestykke. Sommerens absolut  sjoveste og  fedeste nyhed. Det er ren vand leg for hunde og børn i familien. Sjov  og super hyggelig sommer aktivering der giver timer af sjov vand leg. Her er noget der giver glæde og sommer sjov. Vi fik første sending og nåede ikke at få den på web shoppen før de var revet væk.

Sprinkler Pool sjov vandleg

Her er der sjov til familiens hund og børn i familien. Sprinkler Pool er den fedeste sommer aktivitet til hunde og børn hos familien Danmark. Den tilbyder leg, aktivering, sjov, afkøling de varme sommerdage. Unik og sjov vandleg giver timers sjov og glæde og fællesskab i familien.   Sprinkler Pool er designet specifik til at kunne tilbyde din hund en god og forfriskende oplevelse i de varme sommerdage.  Tilslut blot vandslangen til Cool Water sprinkler Pollen og det går som en leg.

Cool Water Sprinkler Pool

Når kanterne bliver fyldt op, begynder den at sprøjte med vand. Her bliver nedkøling til en leg, den er perfekt til at have hjemme i haven, i kolonihaven, i sommerhus eller til at tage med på camping. Sommerens Hotte nyhed er denne Cooling Pool til hunde og de mindste børn i familien. Sjov og kølig sommer aktivitet.  Cool Water Sprinkler et er et hit.  Her er der noget familiens børn og hunde kan nyde godt af.

 

CoolPets Ice Flower

Cooling til sommerens varme et alternativ kan være Coolpets Ice Flower, du kan se den live her.

 

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os på mail Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.9 kg
StørrelseDB

150 cm

FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

CoolPets

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CoolPets Splash Pool”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0