Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

25%

CoolPets Ice Bone kølelegetøj

79,95 DKK 59,95 DKK

Hunde har brug for at nedkøle

En ny serie af sjov sommer legetøj til din hund. Her er køleprodukter  en hjælp til at din hund får en behagelig sommer med kølende legetøj, der samtidig giver lidt mulighed for at blive nedkølet via den kolde væske.

 

 

Varenummer (SKU): TUCOOL037 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

CoolPets Ice Bone – kølelegetøj

CoolPets Cooling Ice Bone Kølelegetøj er sjov hundelegetøj i den varme sommertid. En ny serie af sjov sommer hundelegetøj til din hund. Her er køleprodukter  en hjælp til at din hund får en behagelig sommer med kølende legetøj, der samtidig giver lidt mulighed for at blive nedkølet via den kolde væske. Du kan se andre varianter fra CoolPets der er Ice Cube   eller Ice Fish. 

CoolPets Cooling Ice Bone

Sommeren er altid en dejlig til for mange, på trods af det kan det  være særligt hårdt for hunde. På trods af de selv søger ind i skyggen og finder ly for den varme sol, kan det også være for varmt for dem. Her er et legetøj der kan give timers sjov leg og det kan også afhjælpe  og lindre så din hund får det køligere. Du kan Køle din hund ned om sommeren, samtid med den har det sjovt.

Cooling Bone i korte træk

  • CoolPets Ice Bone
  • Isen vil langsomt smelte og nedkøle din Hund
  • Afkøler
  • Langvarig køleeffekt
  • Kom vand i Cooling Fish
  • Forhindrer også din hund i at blive dehydreret.
  • Størrelse ca.  13 cm

CoolPets Dolphin

CoolPets Dolphi The Dolphin er “Legetøjet” der flyder på vandet  , og det indeholder en fin squeaker, der ned lyd gør det ekstra sjovt. Det flyder også når det har absorberet vand. Når hunden griber fat i Dolphi i munden, siver vandet langsom ud, så din hund kommer i vand og får vand, hvilket hjælper med at forhindre dehydrering. Du er velkommen til at se filmen her .

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os på mail Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
StørrelseDB

15 cm

FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CoolPets Ice Bone kølelegetøj”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0